Plantekasser i galvaniseret stål

Med en galvaniseret stål plantekasse får du et moderne stål look. Den varmgalvaniseret stål giver virkelig god holdbarhed. Den kan modstå vejret og bevare sit flotte stål udseende. Så er du til den mere stilrene og skarpe stil, er du godt på vej til et moderne uderum med disse plantekasser. Gør dit engangsparti mere indbydende ved at placere en plantekasse på hver side af døren. Plantekasserne fås både med eller uden hjul. Dine kasser bliver mobile med de kraftige hjul, hvor du har mulighed for at ændre deres placering som du lyster. Hvis du vælger der ikke skal være hjul på, vil plantekasserne stadig blive leveret med fødder, der hæver kassen 2 cm fra jorden, hvilket er med til blandt andet at holde myrer fra at skabe et bo i dine kasser.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
  1. Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm
    Fra 3.642,30 kr.
  2. Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 120 x 40 x 40 cm
    Fra 4.362,30 kr.
  3. Plantekassesæt med bænk - 120 x 40 & 80 x 40 i galvaniseret stål
    Fra 3.667,50 kr.
pr. side

Flamingo i plantekasser

Alle vores plantekasser leveres samlet. Ved de fleste modeller vil kasserne kunne fores med 20 mm højisolerende flamingo. Det er nødvendigt for at sikre en bedre varmefordeling om sommeren, så planternes rødder ikke tager skade af de høje temperaturer. Om vinteren forbedrer flamingoen også chancerne for at de sarte planter overlever. Flamingoen er ikke giftigt og vil ikke påvirke dine planter. Du vil sagtens kunne spise de planter der er i plantekasserne uden at skulle bekymre dig.

Dansk producerede høj kvalitets plantekasser

Pladerne der bruges, har en godstykkelse på 2 mm, hvor der er lavet et ombuk både foroven og forneden, hvilket giver kassen en flot kant som afslutning. Der er boret hul i bunden, for at overskydende vand kan løbe fra. Bunden er popnittet sammen, hvilket sikrer at du får et solidt produkt. Det hele er dansk produceret, og i virkelig høj kvalitet.