Plantekasser på hjul

Vores plantekasser på hjul kombinerer mobilitet med stil, hvilket giver dig friheden til nemt at omorganisere dit uderum. Disse innovative kasser gør det muligt at flytte dine planter efter solens gang eller sæsonens skifte, samtidig med at de tilføjer et moderne touch til din have eller terrasse.

Populære produkter i "Plantekasser på hjul

Filter

Flotte plantekasser på hjul

På altaner, terrasser eller taghaver er det ikke altid lige let at få blomster og planter i jorden. Underlaget gør det praktisk talt ikke muligt at anlægge bede eller få naturen ind i et hyggeligt uderum. Det kan også være svært at finde plads nok til planterne uden at de tager for meget at af pladsen til ophold. Løsningen på disse problemer er plantekasser på hjul.

Plantekasser adskiller sig fra højbede ved at de har en bund og enten hjul eller fødder. En plantekasse på hjul er mobil, hvilket gør det interessante. Det er både praktisk men også æstetisk flot at se på. Hjulene giver mulighed for at flytte planterne rundt efter lyset, men også at lege med forskellige indretninger af uderummet. Det er muligt at ændre på den, hvis nye behov opstår.

Plantekasserne løfter planterne op i en ny højde, som skaber en skøn dynamik i uderummet. Derudover skaber plantekasserne også læ i uderummet.

Plantekasser på hjul med espalier

Ønsker man at planterne slanger sig flot op ad en væg, findes vores plantekasser på hjul med espalier. Espalier sidder midt i plantekasser og giver planterne mulighed for at bevæge sig op ad det. Dette giver planterne den rette støtte, så de ikke falder ned og knækker. Resultatet er en smuk væg af de skønneste blomster og planter.
Jo tættere de får lov til at gro, jo mere læ skabes der. Det kan også fungere som en skillevæg, hvis man ønsker at skabe flere hyggelige uderum.

Ideer til plantekassens indhold

Til vores plantekasser anbefaler vi planteskolejord. Denne planteskolejord indeholder Champost Jordforbedring og Champost Naturgødning. Det er en møglækker blanding og det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte gødning det første år.
Plantekasser kan udtørre ligesom kummer og krukker, men rødderne kan også rådne, hvis de står i vand for længe. Vores plantekasser har huller i hjørnerne af bunden (kan ikke ses fra siden), som gør at overskydende vand løber ud. Det sikrer at rødderne ikke står i vand og rådner. 

Der er mange muligheder når det kommer til beplantning i plantekasserne. De fleste planter kan med lidt held dyrkes i plantekasser. Det vigtigste er plantekassens størrelse, da forskellige planter har brug for forskellig mængde jord. Krydderurter, klatreplanter og blomster kræver ikke så meget plads eller jord, hvorimod træer og buske har brug for mere plads og jord.

Vores plantekasse som er 40 x 40 x 40 cm kan rumme 64 liter jord, plantekasse på 80 x 40 x 40 cm kan rumme 128 liter jord og vores 120 x 40 x 40 plantekasse kan rumme 192 liter jord.

Skab liv på din terrasse eller altan med plantekasse på hjul

Plantekasse på hjul Plantekasser kan bruges til mange formål. De er perfekte at bruge, når terrassen eller altanen skal pyntes med flotte blomster og planter. Vores plantekummer fås i mange forskellige former, farver og materialer. Plantekasser kan blive enormt tunge, når de fyldes med en masse jord, og samtidig bliver de skrøbelige, når planten er sat i kassen, derfor anbefaler vi at købe plantekasserne på hjul. Ved at de er på hjul, bliver de både lettere at flytte rundt på, og du undgår at planterne bliver skadet under et flyt. Findes der noget bedre end lidt liv på terrassen eller altanen? Med de smarte plantekasser på hjul er det nu også muligt for dig, som ikke har direkte adgang til en have eller grønne områder at få noget smukt at kigge på. Skab dit helt eget uderum med vores smukke plantekasser på hjul. De fås både med og uden espalier, og du kan få dem i forskellige materialer.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en plantekasse eller et højbed, kan det beskrives sådan: En plantekasse har en bund og står enten på hjul eller fødder. Det betyder altså, at en plantekasse er mobil og derfor kan flyttes rundt på. Plantekassen på hjul løfter planterne op i en ny højde, der skaber en god dynamik, og så giver de mere læ til dit uderum. Vælger du løsningen med hjul på, får du altså mulighed for at flytte rundt på og skabe nye rum alt efter humør og vejr. De fleste planter har behov for lys, og derfor kan det være en fordel at have en plantekasse på hjul, da du så får mulighed for at flytte rundt på dine planter. Bor du et mindre sted, måske i lejlighed eller bare ikke har mulighed for at anlægge en køkkenhave med højbede, så skal du vælge vores plantekasser.

Plantekasse på hjul 

Smukke plantekasser i corten stål

Vores plantekasser på hjul er både smukke og praktiske. Du kan stille dem på terrassen, altanen eller i haven. Det smarte ved dem er også, at hjulene herpå er kraftige. Det betyder, at de kan holde til at køre på de fleste underlag. Hos os finder du et stort udvalg af plantekasser på hjul. Har du for eksempel set vores flotte plantekasse med espalier, der måler 120x40x40 cm. Du får her en helt utrolig smuk plantekasse på hjul, der med tiden får et virkeligt fint rusten udtryk. Den flotte røde farve ændres gradvist over tid, og med årene kan du opleve at dine produkter skifter farve fra år til år. Du vil opleve en ændring af produktets farve, når produktet er produceret i cortenstål, og det samtidig udsættes for alt slags vind og vejr. Det bedste er, at processen allerede går i gang, når plantekassen stilles udenfor. Den fine plantekasse i corten stål fås desuden i en udgave, der måler 40x40x40 cm, og den er helt perfekt til mindre områder, hvor der stadig er et ønske om et lidt grønnere liv.

Undgå rådne rødder

Hvis du mangler ideer til, hvad du kan plante i plantekasserne, så anbefaler vi dig at bruge planteskolejord. Jorden indeholder Champost jordforbedring og Champost naturgødning. Det er en møglækker blanding, og det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte gødning det første år. Plantekasser kan udtørre ligesom kummer og krukker, men rødderne kan også rådne, hvis de står i vand for længe. Det smarte ved vores plantekasser er, at der er huller i hjørnerne af bunden (kan ikke ses fra siden), som gør at overskydende vand løber ud. Det sikrer at rødderne ikke står i vand og rådner.

Hvad kan man plante i en plantekasse?

Der er mange muligheder, når det kommer til beplantning i plantekasserne. Selvom du ingen have har, kan du stadig gro dine egne lækre og friske grøntsager eller blomster. Med vores plantekasse på hjul, kan du nemt dyrke dine egne grøntsager på altanen. Drømmer du om lækre sprøde salater, gulerødder, ærter eller måske endda jordbær, så skynd dig at få bestilt en plantekasse hjem, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dit nye grøntsagseventyr. Grøntsager er ikke kun noget, du kan dyrke om sommeren. Der findes lækre rodfrugter, som kan dyrkes i de tidlige forårsmåneder, og det meste smager bare det bedre, når du selv har dyrket det.

De fleste planter kan med lidt held dyrkes i plantekasser. Det vigtigste er plantekassens størrelse, da forskellige planter har brug for forskellig mængde jord. Krydderurter, klatreplanter og blomster kræver ikke så meget plads eller jord, hvorimod træer og buske har brug for mere plads og jord. Vores plantekasse som er 40 x 40 x 40 cm kan rumme 64 liter jord, plantekasse på 80 x 40 x 40 cm kan rumme 128 liter jord, og vores 120 x 40 x 40 plantekasse kan rumme 192 liter jord.