Blog univers

Velkommen til vores blogunivers, hvor du finder en masse inspiration til haven, terrassen, altanen og drivhuset. Her på siden har vi samlet inspiration til vores forskellige kategorier for at du let kan finde det der interesserer dig. Du vil finde en masse gode tips og tricks Morten har samlet gennem årenes løb. Det kan blandt andet være, hvordan du nemt og hurtigt får rust farven frem og tricks til køkkenhaven. Så gå på jagt efter inspiration til din have blandt vores mange blogindlæg.

Filter
Sandfuge ved jern hjbed

Ting du skal være opmærksom på når du overvejer produkter der får rustfarve. Du får også et par af vores anbefalinger.

V_lg_det_rigtige_h_jbed_450x300

Den ultimative guide til valg af højbede. Lær alt om valg af form, materiale og placering for at skabe det perfekte højbed til grøntsager, blomster og urter. Få tips til design, installation og vedligeholdelse.

Blog_Banner_for_Website_Content_1

Bedkanter kan transformere din have! Vores guide forklarer alt om typer af bedkanter, installation, og vedligeholdelse. Få tips til at vælge den perfekte stil, der matcher din have, og lær, hvordan bedkanter forbedrer både æstetik og funktionalitet.

Staudeholder_30

Her kan du læse, hvorfor det er en god idé at plante planter i haven til efteråret. Vi kommer også med nogle bud på, hvad der kunne være smart at plante.

Regnm_ler_blog_450x300

En smukt designet regnmåler kan fungere som en del af din havepynt, mens den også giver dig værdifulde oplysninger om, hvor meget vand din have faktisk får. Dette sørger for, at dine planter og blomster får den mængde vand, de har brug for.

Spejlbassin_test

Vælger du at indrette din have med vand, så skaber du mange nye muligheder for at bruge haven, både til glæde for børn og barnlige sjæle, for dyrelivet, og for dine planter.

Plantekasse_med_espalier_p_hjul

Har du allerede plantekasser derhjemme men står og overvejer, om du kunne få fingrene i noget tilbehør, der kunne shine den op, eller gøre det nemmere at arbejde med?

Galvaniseret_h_jbed_i_haven_450x300

Går du også med en drøm om at have en hel køkkenhave, hvor du kan gå ud og nappe lidt grønt, når du står og kokkererer hjemme i dit eget køkken?

Havepynt_-_Blog

Skal haven være mere end bare et grønt område? Med havepynt kan du forvandle havens uderum til fantastiske oaser. Her finder du inspiration og tips til, hvordan du nemt kan tilføje hyggelige elementer til haven.

Plantekasse_test

Er det begrænset med jord, hvor der er plads til bede i haven? Og drømmer du virkelig bare om, at kunne plante en masse fine planter, græsser eller urter i din egen have?

20C21-_80108_3

24.02.2023

Hygge i haven

Snobrødsdejen og skumfiduserne står klar på køkkenbordet. Der er hentet brænde til bålet, og puderne og tæpperne er fundet frem. Nu er I klædt på til hygge ved bålet.

Soilblocker_forspiring_450x300_2

Inden længe er foråret over os og man skal så småt i gang med at forspire, hvis man ønsker den perfekte start på sæsonen. Vi har lavet en forklarende guide, hvis man ønsker at komme i gang, men ikke ved, hvor man skal starte.

Dyofix_450x300

Med denne vejledning håber vi, du får svar på dine spørgsmål om Dyofix vandfarve til dit spejlbassin.

K_kkenhave_i_h_jbede_450x300_1

Drømmer du om den perfekte køkkenhave, hvor der er lange rækker af velplejet og frodige grøntsager? Du får her vores tips og tricks til, hvordan du får netop dette med en køkkenhave i højbede.