Plantekasser i jern/rust

Vores plantekasser i jern tilbyder en tidløs elegance, der komplementerer ethvert landskabsdesign. Med deres holdbare konstruktion og klassiske udseende, skaber disse kasser et stærkt visuelt blikfang, samtidig med at de sikrer optimal beskyttelse og vækstbetingelser for dine planter. En perfekt blanding af funktionalitet og æstetisk appel.

Populære produkter i "Plantekasser i jern/rust

Filter
Tilbud
Hyggekrogen - Cortenstål

7.199,00 kr. Førpris: 7.646,00 kr.

Jern/rust farve

Et rustikt rust look kan gøre meget ved et uderum. Den flotte rødbrunlige farve står godt til de fleste planters farver. Den rødbrunlige farve op imod en kraftig grøn farve kan få selv den mest kedelige grå baggård til at se indbydende ud.

Plantekasserne kan placeres langs en husmur eller et stakit, men egner sig også særdeles godt til at stå i det fri, hvor den kan beskues fra alle sider. Den kan med fordel være med til at dele et område op, så der evt. bliver skabt en hyggelig lille krog. Ved at bruge flere plantekummer, og evt. i forskellige størrelser kan du skabe en spændende ”mur” i et åbent område. Ved at lave klynger af plantekasserne får man et større bed, der dog stadig er opdelt. Det kan give et dynamisk udtryk, hvor du kan få skabt virkelig spændende løsninger.

 

Plantekasser med espalier

En rigtig god løsning, hvis man ønsker at få noget højde på sine plantekasser, er at købe en plantekasse med espalier. Dette gør at planterne har noget at vokse op ad. Man får derved en flot mur af blomster. Den kan herefter bruges til afskærmning af vinden, men også til at dele terrassen eller altanen op. Man kan let skabe en lille oase eller et sted man kan søge tilflugt fra hverdagens travlhed.

Alle vores plantekasser bliver leveret samlet. Det gør at det er nemmere for jer, så i ikke behøver at døje med at samle dem. Derudover kan man tage dem i brug lige når de ankommer på ens adresse.