Læs mere Zinkbakken, og hvem der står bag

Zinkbakken.dk er startet af Morten Lind nærmest ved et tilfælde. Jeg gik selv og ledte efter zinkbakker til at undervande planterne i drivhuset og fandt producenten af zinkbakker, der havde leveret til planteskoler og gartnerier. Idag arbejder vi tæt sammen om udvikling og salg af produkter til private og erhverv, der primært er dansk produceret.

 

Da langt de fleste produkter bliver produceret i Danmark er kvaliteten af produkterne høj hos os, og de har en lang levetid. Vi levere mange bakker i specialmål, og det kan vi kun gøre, når det bliver produceret i Danmark. Vi en leveringstid på ca. 10 arbejdsdage.

 

Efter vores start har vi det som målsætning at levere dansk producerede varer af en kvalitet, der har en lang levetid og til konkurrencedygtige priser. Vi udvikler vores produkter i samarbejde med vores danske leverandører og vores kunder. End videre tester vi vores produkter ved et udvalg af vores faste kunder.

 

Derudover har vi importeret special produkter fra England, der har lange og stolte traditioner inden for havebrug.

 

Er du erhvervskunde og ønsker at forhandle vores plantekummer og højbede i kraftig kvalitet i corten og galvaniseret stål, samt bålfade, så kontakt os på nedenstående mail.

 

Vores adresse er

 

Zinkbakken.dk

v. Morten Lind

Scandiavej 9

Indgang fra Ulvehøjvej

8670 Låsby

CVR: 32046924

 

Morten kan kontaktes på

Mobil +45 20130077

Mail: morten@zinkbakken.dk


Morten Lind

 

Zinkbakken.dk er e-mærket.: e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Emærket

 

Zinkbakken.dk er medlem af ErhvervSkanderborg, som er Skanderborgs kommunes Erhvervsråd.