Historien om Zinkbakken.dk 

Ideen til Zinkbakken opstod en dag, hvor Morten Lind var ude og løbe en tur i nærområdet. Han løb igennem et nærliggende industrikvarter, hvor han så nogle zinkbakker ligge ved siden af en bygning. Han manglede et par bakker til undervanding af planter i hans eget drivhus og tænkte at de da sagtens kunne bruges. Morten besluttede sig derfor for at købe ti zinkbakker af producenten. Det var nok i overkanten, for der var ikke plads nok i drivhuset og derfor blev 5 af bakkerne sat til slag på DBA. De var solgt dagen efter, og så kunne man jo lige så godt købe nogle flere og sælge dem også. I dag arbejder vi sammen om udvikling og salg af produkter til private og erhverv.

Som tiden gik, udviklede sortimentet sig med flere og flere haveartikler. Det er alt lige fra regnmålere til højbede og plantekasser. Udviklingen er drevet af kundernes efterspørgsel og kundernes ideer til forbedrede produkter.

Grunden til at vi er, hvor vi er i dag, er fordi vi har et stort fokus på at få så meget som muligt produceret her i huset, og derefter ved leverandører i lokalområdet. Dette giver os nogle produkter, vi virkelig kan stå inde for. Det gør også at vi er meget fleksible. Det vil sige at vi hurtigt kan reagere på henvendelser fra vores kunder, da vi har kort vej fra produktion til det færdige produkt.

Derudover har vi nogle få specialprodukter, som vi importerer fra England og Tyskland. De er udviklet af folk der har lange og stolte traditioner inden for havebrug.

At få produceret lokalt og dansk er vigtigt for os, da det er så meget nemmere at sikre en god kvalitet holdt op imod pris. Vi oplever gang på gang, at vores danske leverandører sagtens kan levere kvalitet til konkurrencedygtige priser til os – specielt hvis man ser på den levetid vores produkter har kontra pris. Vi laver altid det regnestykke som hedder pris/leveår. Så får man ofte en lavere omkostning pr. år. Eksempelvis et corten højbed som koster 1500 dkr / 25 år = 60 dkr pr. år. Vi mener og oplever at vores højbed i corten har en levetid på 25 år. Det vil altså sige at det er en engangsydelse på 1500 kr., men ser man på det over tid er det blot 60 kr. om året.

Derfor prioriter vi at få produceret her i Danmark. Det tænker vi også er det eneste rigtige i forhold til miljøpåvirkning, samt kontrolleret produktion forhold.


Er du erhvervskunde og ønsker at forhandle vores højbede og plantekasser i kraftig kvalitet af cortenstål og galvaniseret stål, samt bålfade, spejlbassiner osv. så kontakt os på nedenstående mail:

Zinkbakken.dk

v. Morten Lind
Ole Rømers Vej 16
8670 Låsby
CVR: 41274603
Du kan nemt oprette dig som erhvervskunde ved at logge ind som B2B kunde

Morten kan kontaktes på mobil: +45 88 44 18 10 eller på mail: Info@zinkbakken.dk

Zinkbakken.dk er e-mærket.: E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.
Zinkbakken.dk er medlem af ErhvervSkanderborg, som er Skanderborg kommunes Erhvervsråd.