Regnmåler

Hold styr på nedbøren med vores præcise regnmåler. Vores robuste og letlæselige regnmålere hjælper dig med at overvåge regnmængden i din have. Perfekt til gartnere og vejrentusiaster, der ønsker nøjagtige data.

Populære produkter i "Regnmåler

Filter
Regnmåler i messing og glas

299,00 kr.
Regnmåler i Alu/Satin

229,00 kr.
Regnmåler TUDSE

289,00 kr.
Regnmåler FUGL

279,00 kr.
Regnmåler VALMUE

279,00 kr.
Regnmåler GLASKUGLE grøn

289,00 kr.
Dekoration med grøn glaskugle

169,00 kr.
Regnmåler med kat

279,00 kr.
Regnmåler med sommerfugl

279,00 kr.
Reserveglas til regnmåler

60,00 kr.

Regnmåler til haven

En regnmåler er simpel med utrolig nyttigt værktøj, hvis man godt kan lide at komme i haven. Den måler nemlig mængden af nedbør der falder i haven i en given periode. Det er en information der er vigtig for haveentusiaster. Man kan derfor bruge regnmålerne til at se om man lige skulle tage en ekstra tur med sin vandkande. En regnmåler til haven er både praktisk, men er også et utrolig dekorativt element. 

Har det regnet og hvor meget har det regnet i løbet af dagen eller natten, mon du bør vande planterne bare for at være sikker på at de har fået nok vand, de har måske endda fået for meget. Få styr på mængden af regn der er faldet hjemme hos dig selv døgnet rundt. Mål regnen i din egen have med en af vores flotte regnmålere i messing, aluminium og bronze og tag kampen op imod vejreksperterne, med en præcis og meget lokal måling af regnmængden.

Typer af regnmålere

Når nu man har besluttet sig for at en regnmåler i haven er en god ide, så er næste spørgsmål, hvilken type det skal være.
Der findes mange forskellige typer af regnmålere – alt fra gammeldags modeller til avancerede elektroniske vejrstationer der sender data til din telefon eller computer. Vi har valgt de gammeldags regnmålere i vores sortiment, da de passer rigtig flot ind i haven og her får man den information man har brug for uden alt for meget besvær.
Du finder her på siden regnmålere i forskelligt materiale. Vi har regnmålere i støbejern, hvis det rustne udtryk passer godt ind i ens have. De kan placeres i højbedet, plantekassen, en krukke eller frit på græsplænen. De har forskellige søde motiver, som er dekorative året rundt.
Derudover finder man også regnmålere i messing eller aluminium. Disse regnmålere kan både hænge eller stå i jorden.

Fælles for alle vores regnmålere er at de er lette at aflæse. Glasset har tydelige afmærkninger på hele vejen op, så man kan se hvor mange mm. regn der er kommet.

 

Regnmålerglasset er ikke frostsikkert

Glasset i vores regnmålere er ikke frostsikkert og vil med stor sandsynlighed springe, hvis der står vand i når frosten kommer. Er man uheldig at glemme at få glasset ind i tide, har vi reserveglas til alle vores modeller. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer en regnmåler?

En regnmåler fanger regnvand og måler det i millimeter eller tommer.

Er det nødvendigt med en dyr regnmåler?

Ikke nødvendigvis. Selv en simpel model kan give dig nøjagtige målinger.

Hvordan vedligeholder jeg min regnmåler?

Rengøring med mild sæbe og vand er ofte tilstrækkeligt.

Hvordan installerer jeg min regnmåler?

For at få præcise målinger, skal den placeres i åben luft og i en passende højde.