Plantekasse galva med espalier - 120 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101644

Stor plantekumme med espalier i varmgalvaniseret stål. Dette er en god måde at skabe et hyggeligt rum i haven eller på terrassen. Når du har fået plantet nogle blomster og planter i din plantekumme, vil de begynde at stige til vejrs. Espalieret er med til at give dem den rette mængde støtte til at udfolde sig på. De snorer sig på kryds og tværs og dette vil ikke mindst se rigtig flot ud, men også være med til at give læ. Det er derfor den ideelle løsning, hvis man går og leder efter noget, som skaber læ, men på samme tid ikke lukker fuldstændig af. Det er også meget mere nydeligt og flot at se på, fremfor en væg eller stakit. Plantekumme sælges med enten hjul med fødder i kraftig plast. Udgaven med hjul giver selvfølgelig mulighed for at flytte rundt på plantekumme, mens der er jord i. Det gør det lettere at flytte den, hvis man får mange gæster over og man ønsker mere rum. Hjulene er rigtig kraftige og kan sagtens holde til at køre på ujævnt underlag. Der er 5 hjul under plantekummen, hvor 4 af dem har mulighed for at blive låst. Den fås også med 5 fødder. Dette gør at plantekummen er stationær. Plantekummen vil haven en flot skyggekant for neden og vil selvfølgelig ikke være ligeså nem at flytte på, som en med hjul.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

2.899,00 kr.

Plantekasse galva med espalier - 120 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Plantekasse med espalier. Selve plantekummen er lavet i varmgalvaniseret stål. Den har målene 120 x 40 x 40 cm.

Der er monteret et espalier i den, som er lavet af 4 mm trådsvejst galvaniseret jern med felter på 10 x 10 cm og har en ramme af 14 mm tykt jern. Espalieret står altid som udgangspunkt i midten af plantekummen. Det måler 175 cm (Hvoraf de 40 cm står nede i kummen.. Det vejer tilsammen 40 kg og er alt sammen lavet i Danmark. 

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også