Plantekasse i galvaniseret stål - 80 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101724

Plant dine blomster i en flot plantekumme. Den galvaniserede stål står i flot kontrast til dine planter. Brug den til dine krydderurter eller blomster. Plantekasser kan bruges på terrassen, altanen eller f.eks. i en gårdhave. Stål-looket får dine bede til at fremstå pæne og stilrene. Det galvaniserede stål vil med tiden få et mere mat udseende. Skab områder på din terrasse med kummen. Der skal måske være et spise-område og et afslapningsområde. Her kan plantekummer være en smart og enkel måde at få delt din terrasse op på.

Kassen har et 3 cm bredt ombuk foroven, hvilket gør at den har en pæn afslutning på kanten. Plantekassen er dansk produceret, så du er sikret et produkt i høj kvalitet, der holder i mange år.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: Denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

899,00 kr.

Plantekasse i galvaniseret stål - 80 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Plantekummen i varmt galvaniseret stål, der har målene 80 x 40 cm og en højde på 25 cm. Derudover har kummen 4 plastikfødder, der har en højde på 2 cm.

Vægten er 15 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også