Havepynt

Giv din have personlighed med smuk havepynt. Vores unikke og holdbare dekorationer tilføjer charme og karakter til ethvert udendørs rum. Skab en indbydende atmosfære i din have med vores nøje udvalgte havepynt.

Populære produkter i "Havepynt

Filter
3 små fuglebade i støbejern

499,00 kr.
Smuk engel i jern på pind

149,00 kr.
Stor engel i jern

229,00 kr.
Engel ekstra høj 56 cm

329,00 kr.
Vindspil med sommerfugl

249,00 kr.
Vindspil med kat

249,00 kr.

Havepynt i jern

Med havepynt kan man skabe et hyggeligt miljø i haven og de forskellige bede. Havepynt kan skabe det helt perfekte blikfang i havens højbede og plantekasser. Vi har længe søgt efter dekorative elementer der vil passe godt i højbede og plantekasser. Vi har nu et stort udvalg af diverse dekorative elementer i forskellige højder og former. Det sjove ved vores havepynt er at det kan give haven et helt nyt udtryk.
Havepynten kommer især til sin ret om efteråret og vinteren, hvor havens planter mister sine blade og farve. Der er ingen grund til at haven bliver mindre hyggelig i den mørke tid. Om sommeren og foråret når de skønne blomster og planter står i fuldt flor med sine flotte farver passer det rustne jern perfekt ind. Det skaber en utrolig smuk kontrast til de skønne farver.

Havekunst

Mangler havens bede, plantekasser eller krukker lidt havekunst der skaber en skøn atmosfære og blikfang? Havekunst giver en smuk have og terrasse året rundt og er ikke sæsonbestemt. Meget af vores havekunst kan sagtens placeres i højbede, krukker og plantekasser. Deres spyd gør at de står sikkert og godt i jorden. Vores valmue og vilde gulerods dekorationer er utrolig populære og har et skønt udtryk. De naturlige former gør at de passer perfekt i højbede, krukker eller plantekasser. Når efteråret og vinteren nærmer sig, begynder havens mange smukke farver at famle og bladene falder af. Når planterne er ”nøgne” vil havekunst i jern stadig stå frem og skabe hygge og blikfang. Jernet vil få en smuk rustrød farve. Havekunst i jern kan være en fantastisk måde at tilføje en mere rustik og elegant stemning i haven.

Udendørs hjerter i jern

Hjerterne er meget dekorative til dekorationer. Du kan lade den stå i haven eller tage den med indenfor. Vær opmærksom på, at rusten kan smitte af. Der er ingen bund i hjerterne og kan derfor benyttes som et lille højbed i haven. Hvis de skal bruges til dekoration, kan man med fordel have oasis i bunden for at have et godt og solidt fundament for ens dekoration. Hjertets rust farve vil fremhæve dekorationen, så den står rigtig flot frem. Den er samtidig en flot kontrast til grønne og andre farverige planter, man bruger i sin dekoration.

Mange bruger hjerterne på gravpladser. Hjerteformen passer godt ind ved siden af gravstenen og kan pyntes på flere forskellige måder. Det kan fx være med gran og grankogler. Vores udendørs hjerter i jern findes i fire forskellige størrelser, som alle er i 3 mm. jern og har en højde på 7 cm. Man kan sagtens have mindre planter i hjerterne. På den måde får man et mindre højbed med fx krydderurter eller forårsløg.

 

Sfærer i jern

Smukke kugler i jern med blomstermønster. Sæt et lys ind i midten, og kuglen vil lyse i skønne skyggemønster. Kuglen er rusten når du modtager den.
Vores sfærer i jern er hyggelige at have stående på terrassen med et lys i. Udskæringerne skaber nogle flotte skyggeeffekter på jorden eller væggen.
Vi har sfære i jern med forskellige udskæringer, så skyggeeffekten er forskellige. Udtrykket er også forskelligt, så der er noget til enhver smag.

Brugsting til haven

Vores fine vandskål til havens fugle vil ikke kun gavne fuglene, men også skabe en hyggelig atmosfære i haven. De vil skabe liv i haven og du vil få flere hyggelig besøg af småfugle.
Nogle af vores vandskåle er farverige, så de passer perfekt ind i havens bede eller blomsterkummer. De er gode brugsting til haven.
Udover vores populære fuglebade i støbejern, har vi fine vandkander fra Burgon & Ball og Walter & Co. Vi har både vandkander til haven, som kan rumme meget, men vi har også mindre vandkander, som fint kan bruges indendørs. De har en mindre tud, så man mere præcist kan ramme krukkerne uden at ramme ved siden af.

Brugsting til hjemmet

Er vandkanden blevet lidt kedelig at se på, så kan du finde de flotte blomsterdekorerede vandkander fra Burgon & Ball.

Kender du det, at dugen på terrassebordet blæser op og lander i kagefadet. Vi har nogle rigtig fine dugtyngere i 4 forskellige farver som klarer den opgave.