Plantekassesæt

Vores plantekassesæt er nøje udvalgt for at skabe harmoni og variation i dit uderum. Med sæt, der spænder fra minimalistiske designs til mere komplekse konfigurationer, kan du nemt arrangere og tilpasse din have. Disse sæt tilbyder en samlet løsning, der kombinerer æstetik med praktisk funktionalitet.

Populære produkter i "Plantekassesæt

Filter
Tilbud
Hyggekrogen - Cortenstål

7.199,00 kr. Førpris: 7.646,00 kr.
Tilbud
Hyggekrogen - Galvaniseret stål

6.899,00 kr. Førpris: 7.346,00 kr.

Skab et ekstra uderum

At dele haven op i forskellige rum giver dig et godt overblik over din have. Med vores plantekassesæt er det nu muligt at skabe spændende løsninger og lave en anderledes opstilling over de klassiske bede. Du kan bruge plantekassesættene med mange forskellige formål in mente. Måske har du et ønske om at skabe en ekstra hyggekrog til din have, så kan du med fordel se på vores sortiment af plantekassesæt. 

En have kan have mange funktioner, og for nogle kan det være tidskrævende at vedligeholde den. Selvom haven kan være tidskrævende, så er det også dejligt at kunne sætte sig ud i solskinnet med en god bog, en kop kaffe eller et koldt glas vin. Med vores plantekassesæt kan du skabe din helt egen hyggekrog. Så skynd dig at forvandle et hjørne, krog eller den perfekte solskinsplet til det bedste sted i haven. Du kan købe vores plantekasser med espalier. Et espalier gør det muligt at skabe læ på terrassen. Lad de smukkeste roser klatre op ad espaliet og mærk hvordan hyggen spreder sig med de klatrende planter.

Mix og match dine plantekasser 

Vores plantekasse sæt fås i forskellige moduler, så du kan mixe og matche plantekasserne, så de passer til din have eller terrasse. Har du brug for en afsides hyggekrog på din terrasse, så kan du med fordel bruge vores plantekasser. For at gøre det så let som muligt for dig, har vi valgt at sammensætte et plantekasse sæt til dig. 

Sættet består af 1 stk plantekumme i 80 x 40 x 40 cm og 2 stk plantekummer i 120 x 40 x 40 cm. Den ene har et flot espalier, som du kan lade de smukkeste planter vokse op ad. Brug espaliereren til at skabe en levende mur, der både er dekorativ, og som gør din hyggekrog mere privat og hyggelig. De to plantekummer er forbundet af en lækker kvalitetsbænk i douglas træ.
Det smarte ved løsningen er, at bænken let monteres fast på plantekasserne, så du bestemmer selv, hvordan du vil stille dem. Løsningen gør, at du nemt kan flytte sættet til en anden placering i haven. Så placer dig i hyggekrogen med morgenkaffen og dagens avis omgivet af de smukkeste blomster og spændende planter og slap af på bænken. Plantekasserne til dette sæt er alle produceret i cortenstål. I og med de er produceret i cortenstål, får du plantekasser, som kan holde i årevis, og som kun bliver smukkere med tiden.

Let at vedligeholde 

Vedligeholdelsen af din hyggekrog med vores plantekasser er knap så tidskrævende som at holde styr på dine almindelige bede. Planterne sættes i vores plantekasser, og dermed reduceres pladsen automatisk, og du undgår at planten breder sig voldsomt. Plantekasserne er derfor gode til at begrænse det omfang, planterne breder sig over.

Plantekasser på hjul

Sæt plantekasserne på hjul. Det er nemlig muligt at tilkøbe hjul til plantekasserne, hermed bliver det meget lettere at flytte rundt på modulerne, og du får tilmed muligheden for at flytte rundt på din hyggekrog. Det er både praktisk og smart og giver dig mere frihed til at designe haven. Hjulene er kraftige og kan køre på stort set alle typer af underlag. Du kan også tilkøbe fødder til dit plantekassesæt. Fødderne løfter plantekasserne cirka 1 cm, så der kan komme en flot skyggeeffekt.

 

Kvalitet kendetegner vores produkter

Materialet, som plantekasserne er produceret i, har en godstykkelse på 2 mm, hvor pladerne har et 3 cm bredt ombuk foroven, som giver den øverste kant en pæn afslutning. Plantekasserne er foret med flamingo, som er med til at give en længere levetid til cortenstålet samt give bedre vækstforhold til dine planter. Espalieren passer til en af de to plantekasser med målene 120 x 40 x 40 cm. Den er produceret i jern og vil ligesom plantekasserne med tiden få den flotteste rustfarve. Fra plantekassens øverste kant har espalieret en højde på ca. 135 cm. Bøjlen er i 14 mm massivt jern. Maskestørrelsen er 10 x 10 cm og er i 4 mm tråd svejset jern. Træbænken som hører til sættet er produceret i douglas træ og måler 80 x 40 cm.

Ekstra tilbehør til plantekasserne

Du kan vælge at tilkøbe flamingo til dine plantekasser. Flamingoen er med til at mindske fordampningen fra bedet og mindsker den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Flamingoen hjælper også med at passe bedre på sarte planter, når det bliver frostvejr. 

Du kan også tilkøbe kapillær indsats til dine plantekasser. Du får ved brug af kapillær indsatsen et system, der laver 4 cm vand i en “æggebakke” i bunden af bedet, som gør, at planterne har en lettere adgang til vand med dette reservoir. Kapillær indsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Med kapillær indsatsen mindsker du behovet for, at du selv skal vande dine planter med vand.

Plantekassesæt i forskellige materialer 

Vores plantekasser er lavet i forskellige materialer. Du finder blandt andet nogle, der er lavet i cortenstål, hvilket gør, at de med tiden får det flotteste patina og giver et helt særpræget udtryk til din have. Materialet gør også, at du aldrig skal tænke på vedligeholdelse af dine plantekasser. Ved at investere i vores plantekasser produceret i cortenstål er det slut med at male plantekasserne år efter år. Med cortenstål kasserne kan du bare lade dem stå og få deres eget unikke udtryk.

På vores webshop finder du også plantekasser produceret i galvaniseret stål, som forhindrer kasserne i at ruste. Så er du mere til det stringente look i haven, kan du med fordel vælge vores plantekasse sæt i galvaniseret stål. 

Plantekasserne fås i forskellige størrelser. Du finder blandt andet nogle, der måler 40x40x40 cm, så de er helt perfekte til at plante nogle smukke sommerblomster i. Det unikke ved vores plantekasser er, at de, udover at være perfekte til at plante blomster, buske eller andet grønt i, også er lavet som en siddebænk. Vores plantekasser med bænk er helt perfekt til at stille op ad en mur i din indkørsel - på den måde kan du kombinere et fint sidde-spot med noget virkelig fint udsmykning til din indkørsel eller have. Du kan også stille plantekasserne med indbygget bænk op ad en mur i din have. På den måde skaber du et dejligt sted, hvor du kan sidde i ro og fred og beundre familiens smukke have. Sid og nyd din have, mens du er omringet af grønne planter og smukke blomster.