Plantekumme galva. 80 x 40 x 40 cm m/espalier-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101628

Mangler du noget som kan skabe et rum eller afgrænsning på terrassen eller et sted i haven? En plantekumme med espalier giver planterne støtte til at gro op ad, og de får samtidig mulighed for at brede sig ud. Hvis planterne snor sig sammen, skaber det mere læ samtidig med, at det ser rigtig flot ud. Dette vil typisk være, hvis man har et siddeområde, hvor man ofte har gæster. Det er ikke kun praktisk, men ser også visuelt godt ud fordi plantekummen med espalier skaber en særlig dybde i haven når planter og blomster hæves fra jorden. Klatreroser, slyngroser og skovplanten klematis er planter, der er gode til at klatre og samtidig ser flotte ud. Klematis vokser rigtig godt op af et espalier og er god til at brede sig ud, så der virkelig kommer noget farve på. Billedet viser en plantekumme med hjul men det er ikke med, hvis du vælger denne vare. Skal den stå fast en sted, er udgaven med fødder et godt alternativ. De 4 fødder i hård plast løfter kummen et par cm, så det værner mod myrer m.m. Der er også mulighed for at købe denne plantekumme med 4 hjul. Begge udgaver har den fordel, at når de står hævet, kan de blive drænet lidt for vand, så kummen ikke står og søber vand eller at jorden bliver sur. Der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

2.299,00 kr.

Plantekumme galva. 80 x 40 x 40 cm m/espalier-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats
  • Materiale: 2 mm tykt galvaniseret stål for kummen.
  • Mål på plantekumme: 80 x 40 x 40 cm.
  • Mål på espalier: 175 cm højt, hvoraf de 40 cm står nede i kummen og som udgangspunkt altid i midten af plantekummen. Fremstillet i 4 mm tykt trådsvejst galvaniseret stål med felter på 10 x 10 cm.
  • Oprindelsesland: Designet og fremstillet i Danmark.
  • Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.
Alternativer
Andre købte også