Zinkbakken erhverv

I en verden, hvor det første indtryk tæller, og det grønne fodaftryk vokser i betydning, forstår vi hos Zinkbakken.dk vigtigheden af at skabe inspirerende uderum.

Zinkbakken henvender sig til både private, erhverv og det offentlige

Vi er leveringsdygtige til større projekter og hjælper gerne med at give designforslag til store og små projekter. Populære produkter blandt vores nuværende erhvervskunder er:

·         Højbed 
·         Plantekasser
·         Spejlbassin
·         Bålfade
·         Redskabsophæng
·         Staudeholdere

Login til erhverv

Du har mulighed for at oprette en bruger, hvis du er erhverv. Her vil du automatisk få 10% på hele vores sortiment. Vi har mange kunder blandt anlægsgartnere, skoler, kommunale drift afdelinger, planteskoler, boligforeninger, kirkegårde, samt hoteller og restauranter.

Du laver nemt en erhvervsprofil på vores B2B Login.

Hvis du er i gang med at planlægge et større projekt, hvor vores produkter måske skal indgå, er du velkommen til at skrive til Erhverv@zinkbakken.dk eller ringe 88 44 18 10 for at få rådgivning eller et godt tilbud.

Skabt til at inspirere | Designet til at holde

Vores produktsortiment, fra højbede til elegante plantekasser, funktionelle bålfade og afslappende spejlbassiner, er nøje udvalgt for at understøtte bæredygtighed og æstetik i ethvert erhvervsprojekt. Med os som din partner, er du garanteret produkter, der ikke blot beriger dit uderum, men også holder i mange år. Vores produkter er lavet i en kraftig godstykkelse der både sikre en lang levetid, men også at de fint kan stå i det offentlige rum.

Levering af erhvervsløsninger til uderum

Vi leverer derhen, hvor du ønsker. Vi har god erfaring med fx at levere direkte til byggepladser, hvis det er der produkterne skal sættes op. Du har mulighed for at lave en faktureringsadresse og en anden leveringsadresse når du laver en bestilling. Tag det næste skridt Er du klar til at transformere dit uderum? Vi sidder klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du ønsker at blive inspireret i fremtiden, har du mulighed for at skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage gode tilbud, inspirerende opsætningsmuligheder og meget mere.

Tidligere projekter