Tilbehør til plantekasser

Her finder du tilbehør til dine plantekummer, vi har både hjul, espalier og menutavler. Hjulene er virkelig kraftige og kan monteres på dine plantekummer, så de bliver mobile. De kan fås både med og uden bremse. Til vores plantekummer på 120 cm kan der købes espalier og menutavler. Her kan planterne klatre opad og vokse sig høje og fine. Espalierne findes enten i jern eller galvaniseret stål.

Populære produkter i "Tilbehør til plantekasser

Filter

Hvorfor købe en espalier

Formålet med en espalier eller plantegitter er at støtte klatre- og slyngplanter. Planterne får god mulighed for at vokse, og er lettere at klippe og holde ved lige. Ved at bruge en plantekasse med espalier i, kan man lave en levende mur i et åbent område. Den er god som afskærmning, og virker måske mindre voldsom end at plante eksempelvis en hæk eller have en høj busk.

 

Er du ejer af restaurant eller cafe

Vores tavle til plantekummen er primært henvendt til erhverv. Her er den oplagt at bruge for som en menutavler for en restaurant eller en cafe, til at skrive dagens ret eller tilbud. Med plantekummen sammen med tavlen får man bragt lidt natur og charme ind i bylivet. Du skiller dig også lidt ud fra konkurrenterne, der måske kører med de tradionelle A skilte eller vippe skilte. Der er mere liv og det giver et unikt udtryk. 

Hjulene er særdeles kraftige og kan holde til en høj dynamisk vægt, hvilket gør det muligt at flytte rundt på sine plantekummer efter behov og ønsker. De hjul der er placeret i hvert hjørne er med klik bremse, så kummen ikke flytter sig på uønskede tidspunkter.