Espalier til plantekasse - Jern-40 cm

Varenummer: 100782

Med et espalier giver man sine planter en enestående mulighed for at bevæge sig opad. Dette giver samtidig støtte til planterne og gør at de ikke er ligeså udsatte, som de ellers havde været uden. 
Med et espalier i en plantekasse kan man indramme en del af terrassen og derved skabe et hyggeligt rum. Når planterne får lov til at bevæge sig op ad espalier, vil man med tiden få en væg bestående af smukke blomster og planter. Dette vil også skærme for vinden.
Dette espalier er lavet i ubehandlet jern der inden for kort tid vil få den flotte rust farve. Dette gør at det passer godt til vores plantekasser i cortenstål, da de vil få samme farve.

Bemærk: Dette produkt er kun espalier. Ønsker du et samlet sæt med espalier og plantekasse i 80 x 40 x 40 cm, finder du det her - Plantekasse 80 x 40 x 40 cm med espalie
Sættet findes også med en plantekasse der er 120 x 40 x 40 cm. Det finder du her - Plantekasse 120 x 40 x 40 cm med espalie

Hvis man ønsker at bestille et espalier til sin nuværende plantekasse er det vigtigt at informere os, da dette kræver nye ender til plantekassen. Disse ender har to huller, som espalier skal placeres i. Derudover er enderne forstærket, så de holde espalier.

599,00 kr.

Espalier til plantekasse - Jern-40 cm

Espalier er lavet i 4 mm trådsvejst jern. Det har en maskestørrelse på 10 x 10 cm. Selve stativet er en 14 tyk bøjle i jern. Espalier der er 80 cm bred vejer 7 kg og 120 cm bred vejer 9 kg. Da det hele er i jern vil det få sin flotte rust farve inden for kort til. Det er dansk designet og produceret. 
Espalier i sig selv er 180 cm højt. Det betyder at, hvis det kommer i en plantekasse, skal hjul eller fødder medregnes i højden.

Benene på espaliet er ca. 55 cm lange inden de når trådnettet.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også