Sorte plantekasser

Vores sorte plantekasser er indbegrebet af sofistikeret design, der tilfører et moderne og stilfuldt udtryk til ethvert uderum. Den dybe sorte farve skaber en smuk baggrund, der fremhæver planternes farver og former, og tilbyder en visuel kontrast, der fanger øjet og beriger din haveoplevelse.

Populære produkter i "Sorte plantekasser

Filter

Elegante sorte plantekasser

Vores sorte plantekasser er i et enkelt og elegant dansk design. Plantekasserne kan fås på enten fødder eller hjul. Fødderne vil løfte plantekassen ca. 1 cm op og lave en flot skyggekant, som giver plantekassen en fin afslutning. Ønsker man at plantekassen er så tæt på jorden som muligt, er det en plantekasse med fødder man skal have. Sorte plantekasser på hjul er lette at flytte rundt på selv med jord og planter i. Hjulene har en bremse/lås, så plantekassen ikke ruller afsted. Det er nogle kraftige hjul, som kan kører på langt det meste underlag.

Plantekasser i dansk kvalitet

Hos Zinkbakken er alle vores plantekasser i dansk design. Vi går meget op i at få produceret så meget som muligt lokalt. Det gør vi, da vi først og fremmest støtter op om lokalsamfundet, men også fordi at der ikke er noget der slår dansk kvalitet.

Se vores lakerede plantekasser