Brændereol

Vores rummelige brændereoler er den perfekte løsning til opbevaring af brænde. Med minimal pladsudnyttelse sikrer de, at dit brænde holdes tørt og luftigt, hvilket er vigtigt for at undgå fugt og råd. Vores brændereoler er lavet af cortenstål, hvilket giver dem et rustikt udseende, der passer godt sammen med naturlige materialer som træ. Opgrader din brændelagring med vores holdbare brændereoler.

Populære produkter i "Brændereol

Filter
Brændeskjuler med bænk

4.999,00 kr.
Redskabsskab og brændeskjuler

14.999,00 kr.

Opbevaring af brænde i en brændereol

Ved at opbevare sit brænde korrekt, er det altid klar til brug. I stedet for at have brænde liggende, hvor det bliver vådt, er det en god ide at få det stablet og ind i tørvejr. Vores brændereoler har forskellige størrelser og former. Det er derfor muligt at få en brændereol er passer lige præcis ind i din have. Derudover er en brændereol også utrolig dekorativ, når den er fyldt med brænde. Cortenstålet giver et rustikt udtryk, som passer utrolig godt til træet.

Brændeopbevaring ved bålsted

Vores brændeskjul er velegnet til at placerer tæt på bålstedet. Her kan brændeopbevaringen være et dekorativt element, samt skabe læ rundt om bålstedet. Vores trekantet brændeskjul kan sættes sammen, så man kan lave en væg af brænde.
Vores brændeskjul med bænk er god til både opbevaring af brænde samtidig med at man har siddepladser ovenpå. Dette gør at man have brændet lige ved hånden når det skal bruges.

Mangler man et bålfad i haven har vi et stort udvalg i mange forskellige størrelser.

Se vores brændeskjul