Ophæng til cykler

Spar plads med vores robuste og dansk produceret ophæng til cykler. Vores løsninger er designet til sikker og praktisk opbevaring af dine cykler, uanset om det er i garagen, kælderen eller skuret. Organiser og beskyt dine cykler med vores effektive ophængssystemer.

Populære produkter i "Ophæng til cykler

Filter
Rulleskøjteophæng

199,00 kr.
Skiophæng

189,00 kr.

Fordele ved cykel ophæng

Der er mange fordele ved ophæng til cykel. De kan både bruges indendørs og udendørs. Vi oplever at flere og flere benytter ophængene indendørs. Det får for det første ens cykel i tørvejr, hvilket beskytter cyklen og forlænger levetiden på den. For det andet hænger den i sikkerhed. Der er ikke noget værre end at komme ud til sin cykel for at finde ud af at den er væk. Flere og flere bruger mange penge på sin cykel og vil derfor gerne have den indenfor. Så for at den ikke blot står op ad væggen kan man let få den hængt op på væggen med et af vores ophæng til cykel. Disse ophæng til cykel findes i enten antracitgrå eller galvaniseret stål.
Et cykelophæng til loft eller et cykel ophæng til væg gør at cyklen ikke står i vejen og at det er muligt at have ting stående under. Det gør at du kan udnytte pladsen maksimalt og at din cykel hænger sikkert og tørt på væggen.
Alle vores cykel ophæng til væg og loft monteres nemt. Cykel ophæng til væg monteres let med maksimalt tre skruer.

Ophæng til cykelholder og cykelstativ

Mange har en cykelholder eller et cykelstativ når de skal have cyklen bag på bilen. Denne cykelholder har også en tendens til at blive sat på gulvet når den ikke bruges. Vi har derfor lavet et ophæng til cykelholder, så den også kan komme op på væggen og væk fra gulvet. Ophænget har form som et anhængertræk og gør at cykelstativet hænger nedad.
Ved at give cykelholderen sin egen plads, sikre man sig at man altid ved, hvor det er. Det kan eventuelt placeres ved siden af cyklen, så det hele er samlet og er væk fra gulvet.

 

Vandret eller lodret cykelophæng?

Vi har forskellige cykelophæng der gør det muligt at cyklen enten hænger vandret eller lodret på væggen. Vi har klart flest cykelophæng der får cyklen til at hænge lodret. Disse ophæng er til dem som har flere, cykler der skal hænge på væggen. Cyklen vil selvfølgelig stikke lidt ud og derved komme lidt ud i rummet. Der er dog plads til flere cykler på væggen med et lodret cykelophæng. For at cyklen kan hænge lodret har vi produceret en krog til cykelophæng. Dette gør at cyklens forhjul blot skal løftes op i krogen for at den hænger. Vær dog opmærksom på at ikke en af egerne på cyklens hjul holder
Vores cykelophæng til pedal får cyklen til at hænge vandret. Man får på den måde fremvist sin cykel, hvis det er det man ønsker. Dette cykelophæng til pedal behøver nødvendigvis heller ikke at hænge så højt på væggen, hvilket gør at børn også sagtens kan bruge det.