Højbede med sneglekant

Vores højbede med sneglekant er den ultimative løsning for enhver haveentusiast, der ønsker at beskytte sine planter mod snegle uden brug af kemikalier. Denne innovative kant udnytter smart design til at skabe en naturlig barriere, hvilket sikrer, at dine planter trives i et sikkert og sundt miljø.

Populære produkter i "Højbede med sneglekant

Filter
Tilbud
Tilbud
Krydderurtehaven Jern - 25 cm høj

1.795,00 kr. Førpris: 1.995,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Sneglekant til højbede

Højbede med sneglekant forhindrer at dine planter bliver ædt af snegle. Højbede er særdeles velegnet som køkkenhave og har flere fordele. Udover du kommer lidt op i højden, og dermed får en bedre arbejdsstilling, så har højbede god dræning i jorden. Derudover varmes bedene også hurtigere op i foråret, og dette fører også til større udbytte på dine afgrøder. Med en sneglekant får dine grøntsager de mest optimale forhold.
På begge typer af vores højbede i 25 cm højde, har vi valgt at gå op i en 1,25 mm plade for at sikre et formstabilt højbed. De øvre kant er bukket 30 mm ind og 10 mm ned for at give styrke og ikke mindst en pæn afslutning af bedet. Den nedre kant er ligeledes bukket 30 mm ind. Højbedet skal samles med bolte og møtrikker, da denne metode giver den bedste stabilitet til et bed. Se evt. vores videoguide for at se hvordan du samler det.

Montering af Zinkbakkens sneglekanter

Her ser du, hvordan vores sneglekanter let monteres på vores højbed sider. Vi har designet dem, så de er lette at monterer på dit højbed. Sneglekanterne findes i både jern og galvaniseret stål.