Krydderurtehaven Jern - 25 cm høj-40 x 40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 101851

Inspiration til hvordan du kan sammensætte din egen krydderurtehave. Her får du fordelen af bedre dræning, bedre jordkvalitet, nemmere vedligeholdelse og et flot udseende.

Du får 5 kvadratiske højbede i 25 cm højde, vælg mellem længde x bredde på 40 eller 120 cm.

Højbedene er i jern som får rustfarve.

Billedet er 3D produceret. Fotoet illustrerer jern højbedet i dets rette element.

Tilkøb foring med flamingo, hvis du ønsker at sæsonforlænge dyrkningsperioden. Flamingoen giver et mere varmestabilt højbed.

Tilkøb sneglekanter, hvis du før har oplevet problemer med snegle og vil undgå de kommer op i bedene. Er påsat højbedet på en af billederne.

1.795,00 kr.

Førpris: 1.995,00 kr. (10.03% besparet)
Krydderurtehaven Jern - 25 cm høj-40 x 40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Bedene er lavet i jern og har en godstykkelse på 1,25 mm. Jern vil ruste og få denne flotte gyldne og rødlige glød, der harmonerer godt med andre naturfarver.

For at stabilisere bedene er de bukket både foroven og forneden, med en 3 cm bred kant som afslutning på pladerne. Det giver også et pænt udtryk til højbedet, så det ikke ligner en alt for høj græskant.

Højbedene er dansk produceret og kvaliteten af jernpladerne, brugt i produktionen, er i top.

Højbedsættet kan bruges til at dele din have op i områder og få sat orden og system over dine krydderier. Forestil dig at gå i din helt egen krydderurtehave, hvor du kan plukke purløg, persille, oregano, timian, rosmarin, koriander, dild, basilikum, chili og hvad du ellers måtte begære. Det får du muligheden for med dette krydderurtehave højbedsæt.

OBS: Højbedet har ikke rust farve når du modtager det. Det kommer efter et par uger. Bemærk også at der er ikke bund i højbede - de står på jorden med direkte jordforbindelse.

Alternativer
Andre købte også