Haverum til urter - Galvaniseret stål - 120 x 120 x 25-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 101179

Vores 9 højbede er det perfekte valg til haveentusiaster, for dem der ønsker at dyrke deres egne friske grøntsager, urter eller blomster. Højbedene skaber en ideel vokseplads, der giver dig fuld kontrol over jordbetingelserne og gør det nemt at dyrke sund og frodig vegetation. Med vores 9 højbede kan du nemt opnå en smuk have fyldt med grønne farver og velsmagende afgrøder.

Tilkøb foring med flamingo, hvis du ønsker at sæsonforlænge dyrkningsperioden. Flamingoen giver et mere varmestabilt højbed.

Tilkøb sneglekanter, hvis du før har oplevet problemer med snegle og forventer dette måtte fortsætte. Kanterne er meget skarpe, så sneglene ikke kan kravle over kanten på dem.

7.832,00 kr.

Førpris: 8.424,00 kr. (7.03% besparet)
Haverum til urter - Galvaniseret stål - 120 x 120 x 25-Uden flamingo-Uden sneglekant

Funktioner og fordele:

Stor kapacitet: Vores 9 højbede giver dig rigelig plads til at plante og dyrke en bred vifte af afgrøder. Uanset om du vil dyrke tomater, salat, krydderurter eller blomster, vil du have masser af plads til at opfylde dine behov.

Holdbart materiale: Højbedene er fremstillet i galvaniseret stål af høj kvalitet. Et holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. De er lavet til at modstå vejrforholdene og forblive stærke og stabile over tid.

Nem montage: Højbedene leveres med en letforståelig monteringsvejledning, så du hurtigt og nemt kan samle dem uden besvær. Bolte og møtrikker medfølger.

Specifikationer:

Mål: Hvert højbed har en generøs størrelse på 120 x 120 cm og 25 cm høj, som giver dig tilstrækkelig plads til plantning og dyrkning af rigelig mange urter og krydderier.

Materiale: Højbedene er lavet i galvaniseret stål. Godstykkelse på 1,25 mm med 30 mm ombuk foroven og forneden, som giver en god stabilitet til højbedene.

Alternativer
Andre købte også