Højbed Bredde 40 H40 - flere længder - Galvaniseret-40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 100812

Vores højbede med højden 40 cm og breden 40 cm er lavet i galvaniseret stål og i en god og kraftig godstykkelse.

Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år. Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet.

Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Brug dem blandt andet som rumdeling i haven.

Målene på dette højbed er 40 x 40 cm og op til 40 x 598 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål, så det er siderne der kan bygges vider på de kommer i stykker af 74 cm. Skriv eller ring hvis der ønskes længder der ikke kan vælges her.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ. Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter. Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør.

899,00 kr.

Højbed Bredde 40 H40 - flere længder - Galvaniseret-40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant
Højden og brede på bedet er 40 cm. Det har en godstykkelse på 2 mm. Den øvre kant er på 3 cm Galvaniseret stål
Alternativer
Andre købte også