Krydderurtehaven Galvaniseret - 40 cm høj-40 x 40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 101822

Gør brug af højbede af galvaniseret stål, for at skabe rammerne for din krydderurtehave. Du får 5 galvaniserede højbede, 40 cm høje.

Billedet er 3D produceret som illustration. Andet foto viser højbedet (mål afviger).

Tilkøb: Flamingo giver bedre varmestabilitet til højbedet.

Tilkøb: Sneglekanterne forhindrer snegle adgang til højbedet. Se billede.

4.080,00 kr.

Førpris: 4.580,00 kr. (10.92% besparet)
Krydderurtehaven Galvaniseret - 40 cm høj-40 x 40 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Med højbedsættet her, får du endelig muligheden for at få skabt opdeling og tydelige rum til at vokse dine krydderter i. Vi har givet vores forslag til hvordan det skal se ud, men med de 5 højbede kan du selvfølgelig også selv bestemme placeringen af dem. For at danne rammerne for den perfekte krydderurtehave hjemme hos dig.

Udover at dine udendørs arealer bliver meget flottere og giver dig et bedre overblik over dine krydderurter, bidrager de også til det praktiske. Højbede giver bedre dræning af jorden, da jorden kommer op i højden. Jordkvaliteten bliver bedre, da du nu selv bestemmer hvilket jord du kommer i og kan efterleve de krav der stilles til hvad du planter. Om foråret vil solen også opvarme bedet og jorden med dine afgrøder, som i sidste ende medfører højere udbytte på dine afgrøder.

Den galvaniseret stål giver et stilrent og professionelt udtryk til din have. Pladerne er afsluttet med en 3 cm bred kant både foroven og forneden. Materialet er varmt galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 1,25 mm.

Alternativer
Andre købte også