Køkkenhaven - Jern - H25 x B120 x L348 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 101843
Med en køkkenhave i højbede får du rigelig plads og bedre vilkår til dine afgrøder Friske, økologiske råvarer lige uden for køkkenet. Mulighed for at dyrke dine favoritgrøntsager og -urter. Øget tilfredsstillelse og fornøjelse ved at se planterne vokse og høste dem. Mulighed for at have kontrol over dyrkningsmetoder og undgå pesticider eller kunstgødning og meget mere. Du får 4 højbede på 348 x 120 med 25 cm højde, med boltsæt og tværstiver til at spænde siderne sammen. Tilkøb foring med flamingo, hvis du ønsker at sæsonforlænge dyrkningsperioden. Flamingoen giver et mere varmestabilt højbed. Tilkøb sneglekanter, hvis du før har oplevet problemer med snegle og forventer dette måtte fortsætte. Kanterne er meget skarpe, så sneglene ikke kan kravle over kanten på dem.

6.399,00 kr.

Førpris: 6.796,00 kr. (5.84% besparet)
Køkkenhaven - Jern - H25 x B120 x L348 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Køkkenhave sættet består af 4 højbede i højden 25 cm med målene 348 x 120 cm. Bedene er lavet i jern, med en godstykkelse på 1,25 mm. Foroven har du en 3 cm bred kant, som afslutning på pladerne, der giver stabilitet til højbedet. På grund af længden, medsender vi tværstivere der vil hjælpe med at holde siderne på plads. Højbedene er dansk produceret og i topkvalitet. 

Højbedene leveres ubehandlet, men vil i løbet af kort tid få den smukke rust-farve. Med jernbede får du et produkt med lang levetid og masser af plads til at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med køkkenhaven sat op i højbede får man styr på sin have og det giver de bedste forudsætninger for sine grøntsager, samt en bedre arbejdshøjde. Samme sæt fåes også i 40 cm, men i cortenstål. Find dette her: De 4 store højbede.

Alternativer
Andre købte også