Krydderurtehaven Cortenstål - 5 rektangulære højbede-40 x 40 cm-Med flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 100673
Du får 5 højbede i 40 cm højde og samme længde x bredde. Vælg mellem 40, 80 eller 120 cm. Højbede i din krydderurtehave, giver dig bedre dræning, god mulighed for bedre jordkvalitet, nemmere vedligeholdelse og en længere dyrkningssæson. Tilkøb foring med flamingo, hvis du ønsker at sæsonforlænge dyrkningsperioden. Flamingoen giver et mere varmestabilt højbed. Tilkøb sneglekanter, hvis du før har oplevet problemer med snegle og forventer dette måtte fortsætte. Kanterne er meget skarpe, så sneglene ikke kan kravle over kanten på dem.

4.885,00 kr.

Førpris: 5.495,00 kr. (11.1% besparet)
Krydderurtehaven Cortenstål - 5 rektangulære højbede-40 x 40 cm-Med flamingo-Uden sneglekant

Sættet består af 5 højbede i corten stål, hvor du kan vælge af få 5 stk. højbede i samme størrelse. De kan være enten 40x40, 80x80, 120x120 - alle i højde 40 cm.

Ved at anvende højbede til din krydderurtehave får du:

1. Bedre dræning: Højbede giver en forbedret dræning sammenlignet med at plante direkte i jorden, som i traditionelle jordhaver. Da jorden i højbedene er hævet over jordniveauet, reducerer det risikoen for vandophobning, så rødderne ikke bliver vandloggede. Det hjælper med at forhindre skadelige betingelser såsom rådne rødder.

2. Bedre jordkvalitet: Ved at bruge højbede kan du have mere kontrol over jordkvaliteten. Du kan tilpasse jorden efter behov og sørge for, at den er næringsrig og godt drænet. Højbede giver dig mulighed for at tilføje den rette mængde kompost, gødning og andre jordforbedringsmidler, der kan hjælpe med at optimere vækstbetingelserne for dine krydderurter.

3. Nemmere vedligeholdelse: Højbede kan være lettere at vedligeholde end traditionelle haver. Da de er hævet over jorden, kan du undgå problemer som ukrudt, der spredes fra omkringliggende områder. Højbede er også mere tilgængelige, hvilket gør det lettere at så, vande, ukrudtsbekæmpe og høste dine krydderurter, uden at skulle knæle og bøje sig.

4. Længere dyrkningssæson: Højbede kan hjælpe med at forlænge dyrkningssæsonen for dine krydderurter. Jorden i højbede varmer hurtigere op om foråret, hvilket giver dig mulighed for at begynde at plante tidligere. Desuden kan du tilkøbe overdækning af højbedene i form af vækstbuer og isolere med flamingo, for at beskytte planterne mod kølige temperaturer og forlænge vækstsæsonen om efteråret.

Alternativer
Andre købte også