Højbede galvaniseret stål

Vores højbede i galvaniseret stål forener funktionalitet med moderne design. Dette materiale sikrer enestående holdbarhed og modstandsdygtighed mod rust, hvilket gør dem til et ideelt valg for enhver have. Med et rent, industrielt look, tilfører disse højbede en stilfuld dimension til dit uderum, samtidig med at de fremmer sund plantevækst. Højbedene kræver ingen vedligehold.

Populære produkter i "Højbede galvaniseret stål

Filter
Tilbud
Gårdhaven - Galvaniseret stål

16.999,00 kr. Førpris: 19.389,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Højbede i god kvalitet

Få kvalitet og luksus ind i din have. Med et højbed i stål fra Zinkbakken, får du et højbed i topkvalitet der holder mange år frem, samtidig med det er æstetisk flot og er med til at skabe orden i din have. Pladerne på de 25 cm høje bede har en godstykkelse på 1,25 mm. De har et 30 mm ombuk både foroven og forneden, der er med til at stabilisere pladerne endnu mere. Det er desuden også med til at give en flot afslutning på bedets kanter. Siderne sættes sammen med bolte og møtrikker, hvilket er langt mere holdbare end et klik system. Ved de store højbede er der tværstivere med, der er med til at holde siderne på plads, og forhindrer at jordens tryk får bedet ud af form. Vi giver altid prisgaranti, hvis du finder et lignende produkt i samme kvalitet og størrelse et andet sted.

 

Sneglekant til højbed, undgå dræbersnegle i dit højbed

Mange oplever at der kommer dræbersnegle i deres højbed. Dræbersnegle er ikke spor sjove at have blandt sine grøntsager, planter eller krydderurter. De spiser alt, hvad de kan komme i nærheden af, og det er derfor mange ønsker at sikre sit højbed mod dem. Vi har udviklet en sneglekant, der let sættes på et højbed. Sneglekanterne kan købes i galvaniseret stål, så de passer til højbedet.

Slip for snegle i dine højbede med vores sneglekanter til højbede.