Højbed - Bredde 80 - H25 - flere længder - Jern-120 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant

Varenummer: 101008

Højbed i råjern der ruster op til en flot gylden farve. Der er adskillige fordele ved at have højbede, først og fremmest er de med til at gøre dine bede mere overskuelige. Skal du i gang med en urtehave med forskellige krydderier, eller skal der plantes grøntsager? Hvad enten om det er timian, oregano, gulerødder eller salat, så er højbede en god måde at få gang i haven. Bedene er med til at der er god dræning af jorden, og om foråret er de hurtigere til at blive opvarmet, hvilket er med til at man får et højere udbytte. Højbedene kan være med til at dele din have op i områder og kan, udover have mange praktiske funktioner, tilføre noget dekorativ til haven. Rustfarven har en flot rødlig glød, der harmonerer godt med andre naturfarver. Udover vores standardmål har du mulighed for at forlænge dine højbede, hvilket betyder du kan lave dit bed lige præcist som du ønsker det. Hvis du køber ekstra sider, skal du huske også at bestille tværstivere. Interesseret i andre materialer eller størrelser, så klik her for at se hele vores udvalg af højbede.

Bemærk at der er ikke bund i højbede.

BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

799,00 kr.

Højbed - Bredde 80 - H25 - flere længder - Jern-120 cm-Uden flamingo-Uden sneglekant
Alle størrelser har en højde på 25 cm. Bedene er lavet i jern, med en godstykkelse på 1,25 mm, der ruster op til den gyldne farve. Desuden er der en 3 cm bred kant, som afslutning på pladerne. Højbedene er dansk produceret, og kvaliteten er i top.
Alternativer
Andre købte også