Plantekasser i galvaniseret stål

Vores plantekasser i galvaniseret stål kombinerer både holdbarhed og moderne design. Dette materiale er kendt for sin rustresistens, sikrer langvarig skønhed og styrke. Med et minimalistisk udtryk, disse kasser tilfører en industriel charme til dit uderum, samtidig med at de fremmer sund plantevækst.

Populære produkter i "Plantekasser i galvaniseret stål

Filter
Tilbud
Hyggekrogen - Galvaniseret stål

6.899,00 kr. Førpris: 7.346,00 kr.

Flamingo i plantekasser

Alle vores plantekasser leveres samlet. Ved de fleste modeller vil kasserne kunne fores med 20 mm højisolerende flamingo. Det er nødvendigt for at sikre en bedre varmefordeling om sommeren, så planternes rødder ikke tager skade af de høje temperaturer. Om vinteren forbedrer flamingoen også chancerne for at de sarte planter overlever. Flamingoen er ikke giftigt og vil ikke påvirke dine planter. Du vil sagtens kunne spise de planter der er i plantekasserne uden at skulle bekymre dig.

 

Dansk producerede høj kvalitets plantekasser

Pladerne der bruges, har en godstykkelse på 2 mm, hvor der er lavet et ombuk både foroven og forneden, hvilket giver kassen en flot kant som afslutning. Der er boret hul i bunden, for at overskydende vand kan løbe fra. Bunden er popnittet sammen, hvilket sikrer at du får et solidt produkt. Det hele er dansk produceret, og i virkelig høj kvalitet.