Plantekasse i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101620

Plantekumme 80 x 40 x 40 cm produceret i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Den er god tilu både terrassen og altanen. På altanen kan man skabe et dejligt tilflugtssted fra hverdagen. Man kan plante blomster, grøntsager og krydderurter i den. På terrassen kan man lave en lille hyggelig krog, ved at bruge plantekummen til at skærme lidt af. Dette er en skøn måde at få mere planteliv på altanen, men også på terrassen.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra plantekassen og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

1.399,00 kr.

Plantekasse i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Plantekummen er i galvaniseret stål, der giver den et sølv udseende. Målene er 80 cm i længden, 40 cm i bredden og 40 cm i højden.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også