Hyggekrogen - Galvaniseret stål-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101652

Skab en god hyggekrog ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Der skal ikke de store ting for at få skabt sig selv en hyggelig lille oase. Omgivet af blomster og planter, kan der slappes af mens sommersolen nydes.

Ved at bruge espalieret som afskærmning, gøres hyggekrogen mere privat og intimt. Med planter der slanger sig op ad den, er det en god måde at skabe en levende og spændende mur på. I plantekummerne kan der plantes farverige blomster, der er med til at gøre en i godt humør.

Bænken i douglastræ, er fleksibelt i forhold til placering, da den kun behøver 2 af plantekummernes kanter i den rette afstand for at fungere. Placer dette sæt udfra din egen fantasi, og skab et lækkert udemiljø.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

6.899,00 kr.

Førpris: 7.346,00 kr. (6.08% besparet)
Hyggekrogen - Galvaniseret stål-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Sættet består af 3 plantekummer, den ene med espalier, og en bænk. De to plantekummer der bruges sammen med bænken, har henholdvis målene 120 x 40 og 80 x 40 cm, begge med en højde på 40 cm.

Plantekummen med espalier har målene 120 x 40 x 40 cm. Espalieren har en højde på 135 cm fra plantekummens øvre kant, men kan klippes til at være 110 cm i stedet. Selve bøjlen er 14 mm og i massiv jern, mens maskestørrelse er 10 x 10 cm og i 4 mm trådsvejst jern.

Plantekummerne er med bund og fødder i kraftig plast. Bænken er lavet af douglastræ og har målet 80 x 40 cm. Det er dansk produceret, og her er du garanteret produkter i høj kvalitet med lang levetid.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også