Plantekasse i galvaniseret stål - 120 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101732

Den galvaniserede plantekasse med en længde på 120 cm passer godt ind på terrassen eller i et gårdmiljø. Kassen er med til at holde det hele overskueligt, samtidig med at du kan få delt f.eks. din terrasse op eller afgrænset et område. Stål-farven står i flot kontrast til nogle farvestrålende blomster eller nogle grønne planter. Hvad enten du vil bruge den til krydderurter eller blomster, så er plantekassen ideel. Brug flere forskellige størrelser plantekasser til at skabe liv og dynamik i haven. Denne har en højde på 25 cm, men vi har også kasser i højden 40 cm. Vær ikke bange for at skabe forskellige niveauer, de er kun med til at gøre din have endnu mere spændende.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: Denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekasse der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

999,00 kr.

Plantekasse i galvaniseret stål - 120 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Plantekumme med målene 120 x 40 cm, med en højde på 25 cm. Der er lavet et 3 cm bredt ombuk, der giver en pæn afslutning på kanten. Materialet er varmt galvaniseret stål, der med tiden vil få et mere mat udseende. Plantekummen kan fores med flamingo, hvilket er med til at isolere imod alt for høje og lave temperature, så planternes rødder hverken bliver brændt af eller frosset ihjel. Derudover har flamingoen også den fordel at det beskytter kummen indefra mod jordens surhed, der ellers ville tære på metallet. Plantekummen er dansk produceret, og her er du sikret høj kvalitet, der holder mange år f

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.rem.

Alternativer
Andre købte også