Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101660

Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase til en rigtig god pris. Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 4.847,-, men samlet får du det for DKK 4.399,-, en besparelse på DKK 448,-

Vi har lavet et sæt, bestående af 2 plantekummer på hjul og en bænk. Opstillingen kunne være kummerne ved siden af hinanden og bænken sat mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. 
Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering.  Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.

Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 200 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plant underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her.

Kummerne er foret med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.

Selve kummen er lavet af galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har fra starten en flot sølvskinnende farve og får løbende en mat grå farve, der er pæn i mange år
Kummen kommer samlet og er klar til brug.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

3.649,00 kr.

Førpris: 4.047,00 kr. (9.83% besparet)
Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Sættet består af:

2 plantekummer i galvaniseret stål, der måler 80 x 40 x 40 cm og vejer 25 kg pr stk.

1 bænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også