Termometer - udendørs

Hold styr på vejret med et præcist termometer udendørs. Vores robuste og pålidelige udendørs termometre sikrer nøjagtige temperaturmålinger, uanset vejret. Perfekt til haven eller terrassen – få et klart billede af temperaturen med vores kvalitets termometre.

Populære produkter i "Termometer - udendørs

Filter
Termometer i messing og glas

299,00 kr.
Rundt termometer i messing

379,00 kr.
Rundt termometer i bronze

249,00 kr.
Termometer i Alu/Satin

229,00 kr.
Rundt termometer i Alu/Satin

249,00 kr.
Termometer forniklet aluminium

249,00 kr.
Reserveglas til termometer

79,00 kr.

Udendørs termometre

Er du en af de mange, som går meget op i vejret, og kan du godt lide at følge med i temperaturen, så burde du skaffe dig et udendørs termometer. Det er en god indikator, som fortæller dig, hvordan du burde klæde dig. Om det er den helt store vinterfrakke, en efterårsjakke eller blot en t-shirt. Vi tilbyder termometre i messing og glas, bronzeret aluminium samt i aluminium. Er du til de helt store termometre, har vi også det. Udover at være funktionelle, er vores udendørs termometre æstetisk pæne med deres klassiske design. Man bliver aldrig træt af at betragte dem, mens man følger med i årstidernes skift.
Udover det tradionelle termometer, har vi fået et rundt. Det har en viser, hvor du kan ane temperaturen på længere afstand. Det har vi også i messing og bronze. De monteres let på væggen og kan vendes, så man kan betragte det inde fra vinduet.

 

Udendørstermometer til vægmontering

Hæng et termometer uden for dit vindue og få altid præcise oplysninger om hvor varmt det er. Gør omklædningen til udendørs aktiviteter noget lettere, om hue eller vanter mon er nødvendigt, eller når sommeren springer frem, kan man måske holde varmen i bare t-shirts eller shorts. Man kan også holde øje med temperaturen og følge udviklingen i temperaturen morgen, middag og aften og få indblik i hvordan temperaturerne ændrer sig i løbet af dagen. Vores termometer kan fås i alumuminium og messing, de er enkle og flotte og pynter godt i siden af vinduet ud mod haven eller ude ved bilen i carporten, så man der kan få dagens opdatering af temperaturen.