Altankasser

Altankasser er fantastiske, hvis man ikke har en have. Altankasser giver dig mulighed for at dyrke urter eller have planter på altanen, hvor pladsen nogle gange er trængt. Det er en rigtig god måde at få mere liv ind på altanen. Her finder du både altankasser i zink og altankasser i kraftig plast.

Populære produkter i "Altankasser

Filter
0 - 6 cm beslag til gelænder

189,00 kr.

Kasser til altan i forskellige mål

Vi laver både små og store altankasser. De bliver lavet i 9 forskellige standardmål. Derudover laver vi også i specialmål, hvor vi leverer til både private og det offentlige. Alt efter om du er på udkig efter en kasse til drivhuset eller til den lille altan, kan det være, du er på udkig efter nogle forskellige størrelser og mål.

Her på siden får du hele overblikket over de mange altankasser, vi har. Gå på opdagelse og find ud af hvilken kasse, der vil passe bedst til din have, din altan eller dit drivhus samt dine behov.

Altankasser i høj kvalitet

Find holdbare kasser til din altan. Vi har et stort udvalg af smukke altankasser til både private og erhverv, så du kan helt sikkert finde lige præcis de kasser, du har brug for. Det er ofte en stor fordel at købe en altankasse i forzinket stål til dit drivhus, altan eller terrasse, da den holder sig smuk længere end eksempelvis plastik. Hos Zinkbakken.dk finder du et stort og bredt udvalg af altankasser lavet i zink.

Zink er ikke i samme grad som fx plastik skrøbelig over for sol og regn, hvilket gør at du kan have dine zink altankasser meget længere. Du finder også vores udvalg af forskelligt tilbehør til dine kasser, hvor du blandt andet finder beslag og hulplade til dræn. 

Så selvom du måske bor i en lejlighed uden have, kan du stadig få lidt flot og grønt at kigge på, når du er ude på altanen. Mulighederne er mange, når det kommer til, hvad du vil have i altankassen. Find de produkter du skal bruge til din altan her på siden.

Inspiration til din altan - altankasser til urter og blomster

En god måde at få en flottere og mere idyllisk altan på er ved at købe en eller flere altankasser. Der kan skabes et skønt og farverigt miljø på altanen ved hjælp af blomster. Hvis du ikke har en have til smukke blomster, er en altankasse et rigtig godt alternativ.

Kasserne kan også bruges til andet end blomster. Mange er også vilde med idéen om at kunne nappe lidt persille eller purløg fra altankassen, når det skal bruges friskt til maden. Plant alverdens urter i kasserne og nyd friskheden lige uden for vinduet.

Brug også kasserne til at plante lækre grøntsager i. Krydderurter og grøntsager er relativt lette at passe og kan derfor sagtens dyrkes på altanen.

Forvandl altanen til en grøn oase, hvor solen kan nydes både af dig og dine planter, urter og grøntsager. En altankasse er brugbar til at kunne dyrke urter og grøntsager derhjemme, men den er også perfekt til udsmykning af altanen eller haven. Altankasser er altså en god og billig måde at forvandle sin altan til en skøn grøn oase på. Det kræver ikke den store viden om planter for at komme i gang.

Blomsterkasser til altan

Skal altanen gøres hyggelig og mangler du også noget liv og stemning på din altan? Med blomsterkasser til altan kan du nemt skabe en skøn oase af grønne planter, krydderurter og blomster.
Uanset om du har en stor eller lille altan kan vores smarte blomsterkasser til altan være med til at skabe en hyggelig atmosfære på altanen. Blomsterkasserne findes i forskellige materialer, former og størrelser, så der er noget til enhver smag.
Har man en mindre altan kan man med fordel vælge en blomsterkasse der kan hænge på gelænderet eller væggen. På den måde sparer man på gulvpladsen og man får derfor udnyttet pladsen optimalt. Det kan være meget forskelligt, hvor meget sol man har på sin altan. Det kan derfor være en fordel at have blomsterkasserne hængende ud over gelænderet. Dette sikrer at planterne får optimalt sollys til at gro. Derudover vil blomsterkasserne også opfange regnvandet. Det gør at man ikke behøver at vande så ofte.

Vores blomsterkasser til altan kan også fint stå på gulvet, bænken eller bordet. Vores altankasser i zink har et rustikt udtryk og er derfor en smuk kontrast til grønne planter. Zinkfarven passer utrolig godt, hvis man ønsker at have krydderurter i dem.

Har man en større altan, hvor man ønsker blomsterkasser på hjul eller fødder til at have på gulvet? Så find inspiration blandt vores plantekasser. De findes i sort, cortenstål, galvaniseret stål og jern. Vores plantekasser kan fint bruges på en altan. Hjulene på plantekasserne er skånsomme for altangulvet.

Altankasser i plast

Er du i tvivl om, hvorvidt din nye altankasse skal være i plast eller i zink? Altankasser i plast kan være en god start, hvis det er første gang, du har en altankasse. De er i en super kvalitet, men de er samtidig til en overkommelig pris. På den måde kan det lige testes, om det er noget, du kunne tænke dig at gøre mere i.

Vores altankasser i plast er med kapillærindsats der sikrer en nem vanding, hvor dine planter selv suger det de har behov for. I kapillærindsatsen er der indbygget en vandmåler så du nemt kan holde øje med om der er vand nok i dine altankasser.

Til vores altankasser i plast har vi beslag der passer til og de kan indstilles så de passer til langt de fleste gelændere.

Find altankasser i plast i forskellige størrelser og former - der er blandt andet nogen, der kan hænges, sættes på gelænderet og mange andre. Find lige præcis den kasse i plast, der vil passe allerbedst til din altan, dit drivhus eller din have.

Find altankasser hos Zinkbakken

Vi har et bredt udvalg af altankasser her på siden. De kan både bruges i haven, i drivhuset og selvfølgelig på altanen. De mange forskellige størrelser og former åbner for mange kreative muligheder med både blomster, grøntsager og urter. Find beslag til altankasserne her på siden, hvis de skal hænge. Mange af altankasserne har et indbygget vandreservoir, så du altid kan sikre dig, dine planter får vand nok vand.

Har du spørgsmål til de forskellige altankasser i zink eller plastik, som du ser her på siden? Eller måske til beslag eller noget helt tredje? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon 88 44 18 10 eller mail info@zinkbakken.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Altankasser

Skal dit udemiljø friskes lidt op, kan du med fordel bruge vores altankasser. De er helt perfekte til at plante smukke blomster eller planter i. En altankasse kan ikke kun bruges på altanen, den kan også bruges på terrassen eller i drivhuset. Klik dig rundt på webshoppen, og find den altankasse, du bedst kan lide. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 88 44 18 10 eller sende os en mail.

Zink altankasser til din altan eller terrasse

En altankasse er virkelig et godt alternativ til områder med begrænset plads. De mange forskellige størrelser og former åbner for flere kreative muligheder med både blomster, grøntsager og urter. Find beslag til altankasserne her på siden, hvis de skal hænge. Mange af altankasserne har et indbygget vandreservoir, så du altid kan sikre dig, dine planter får nok vand. En altankasse kan være med til at skabe liv på din altan.

Bor du på 4. sal, kan det være en drøm at have et rigt planteliv. Men hvorfor blive ved drømmen? Med vores smukke altankasser i zink kan du skabe en flot altan med blomster og planter. På den måde får du implementeret planter på din altan. Vores altankasse i forzinket stål findes i tre forskellige længder fra 50 cm til 100 cm. Fælles for denne model er, de er produceret i Danmark og derfor er af god dansk kvalitet. Det er en god idé at vælge et holdbart materiale, så du kan have produktet i længst mulig tid.

Altankassen til byboen

Er du bybo, kan det være svært at dyrke planter udendørs. Altankassen er en god løsning til dig, der bor i byen. Måske går du og savner at have planter, blomster eller krydderurter ved hånden. Med altankassen bliver det en realitet, du kan nemt dyrke de smukkeste blomster, smagfulde grøntsager, de mest velduftende krydderurter og de livligste planter. Forestil dig at du på en varm sommerdag lige valser ud på altanen for at hente friske grøntsager eller krydderurter, så bliver madlavningen vist ikke meget bedre.

 

FAQ til altankasser

Drømmer du om at få de fineste altankasser, men er du usikker på hvilke altankasser, du skal vælge? Hvordan du klargør din altankasse, og hvad du kan plante deri? Så kan du finde gode råd her i vores FAQ til altankasser. Her kommer vi ind på, hvordan du planter i dine altankasser, hvordan du vedligeholder dem m.m.

- Hvilken altankasse skal jeg vælge?
- Hvordan gør jeg min altankasse klar?
- Hvad kan jeg plante i min altankasse?

Hvilken altankasse skal jeg vælge? 

Som det første bør du tænke over, hvilken altankasse der passer bedst ind i din indretning og til din altan. Der findes nemlig mange forskellige modeller. Hos Zinkbakken finder du altankasser i forskellige former og materialer.

Altankasser i zink 

Hos os er det muligt at købe altankasser, der er designet og produceret i zink. De er super fine og passer ind i ethvert hjem. Materialet gør, at altankassen bliver meget stilren og enkel, og den er derfor perfekt til dig, som ikke ønsker at have for meget, der forstyrrer ude på altanen. Den kan både sættes op på din væg eller gelænder på altanen. Du bør dog være opmærksom på, at der ikke er nogle huller i bunden på vores altankassen i zink. Det kan være en god ide selv at lave et par huller i bunden af kassen.

Altankasser i plastik

I webshoppen finder du et varieret udbud af altankasser i forskellige materialer. Er du mest til et afdæmpet look og et materiale, som ikke kræver meget vedligeholdelse? Så bør du måske overveje at investere i en altankasse, der er produceret i plastik. 

De er virkelig fine og fås i forskellige nuancer. Udover at de ikke kræver vedligeholdelse, så medfølger der oven i købet et vandreservoir, der giver mulighed for kapillærvanding og en vandmåler med til kassen. Kapilærvandingen gør, at du ikke behøver at vande så ofte. Altankassen i plast fås i forskellige størrelser. Det bør du være opmærksom på, når du bestiller dine nye plantekasser.

Plantekasser

Har du meget plads på din altan, kan du vælge at kombinere altankasser med plantekasser. Det giver et rigtig fint udtryk og giver dig en skøn køkkenhave på din altan. Har du ikke meget plads på din altan, så kan det være en god ide at købe en plantekasse på hjul, den er praktisk, da du kan flytte kassen rundt efter solen.

Hvordan gør jeg min plantekasse klar? 

Der er flere ting, du bør tage med i dine overvejelser, når du vil i gang med at plante i dine altankasser. Du kan starte med at fylde nyt blomsterjord eller krydderurtejord i din altankasse og herefter vande det godt igennem. Et lille tip er at rive din jord og derefter lave en lille rille, som du kan bruge til dine frø. Vi anbefaler også, at du jævnligt vander jorden, men du skal passe på med ikke at overvande, så du drukner dine frø. Det kan være en god ide at gøde jorden med gødning en gang om ugen.

Hvad kan jeg plante i min altankasse?

Der er mange muligheder, når du skal beplante din altankasse. Du kan næsten plante lige hvad, du har lyst til, men tænk igen på pladsen inden du vælger indholdet. Der er nemlig nogle planter, blomster og krydderurter, der egner sig bedre end andre. 

Du skal også være opmærksom på, at når du vælger indhold, så skal det ikke være en plante, der kræver et dybt rodnet. Blomster er flotte på altanen, men igen skal du være opmærksom på, at de kræver oftere vanding end krydderurter og grønne planter. Har du brug for inspiration til din urban garden, så læs videre og bliv inspireret.

Sæt kulør på hverdagen med blomster i din plantekumme 

I en travl og stressende hverdag kan det være dejligt med blomster, som ikke kræver alt for meget opmærksomhed. Selvom hverdagen er travl, kan det nemlig være dejligt at have smukke blomster på altanen, som stadig er perfekte at plante i en altankasse. Drømmer du om blomster, der er lette at holde, så kan vi anbefale dig at plante: 

- Morgenfruer
- Stedmoderblomster
- Hortensia
- Tagetes
- Asters
- Pelargonier
- Miniature-roser

Skab et vildt og rigt dyreliv på din altan

Ønsker du biodiversitet og et rigt blomsterliv på din altan, så kan det være en god ide at lave en altankasse med vilde blomster og planter. Vilde blomster og planter tiltrækker bier og andet dyreliv på altanen. Til at skabe et vildt liv på altanen kan du med fordel plante:

- Krydderurter, der er i blomst
- Markblomster
- Solhat
- Ildkroner

Spiselige planter til din altan

Måske har du en drøm om en altan fuld af krydderurter, som du kan bruge i din madlavning. Krydderurter er både skønne og nemme at holde. En fordel ved at plante krydderurter er, at de kan holde til varmen og ikke kræver meget vand. Det er dog vigtigt, at du sørger for, krydderurterne ikke mangler vand, mens de spirer. Har krydderurten fanget din interesse, så kan vi anbefale dig at plante følgende: 

- Lavendel
- Oregano
- Mynte
- Rosmarin
- Timian
- Purløg
- Estragon
- Salvie
- Persille

Dyrk din egne grøntsager på tagets top

Drømmen om dyrkning af økologiske grøntsager kan altså blive til virkelighed, med vores flotte altankasser som både fås i stål, plastik og flettet materiale.

Forestil dig at du kan sætte tænderne i en saftig eller sprød grøntsag, som du selv har dyrket på din egen altan? Noget af det bedste spise er efter vores mening det, som du selv har brugt tid og kræfter på at dyrke. I en altankasse er det blandt andet muligt at dyrke: 

- Tomater
- Jordbær
- Chili
- Radiser
- Gulerødder

Køb din plantekasse eller altankasse hos Zinkbakken 

Har du fået modet til at kaste dig ud i dyrkning af planter, blomster, krydderurter og grøntsager på din altan, så har vi hos Zinkbakken et stort udvalg af forskellige plantekasser og altankasser. Gå meget gerne på opdagelse i vores univers, og lad dig blive inspireret til din næste investering til haven, altanen eller terrassen. 

Vi hjælper dig meget gerne med at blive klogere på vores produkter, så kontakt os meget gerne for mere information. Du kan ringe til os på telefon 88 44 18 10 eller sende en mail til info@zinkbakken.dk.