Plantekumme galvaniseret 120 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Varenummer: 101636

Plantekumme med hjul lavet i galvaniseret 2 mm metal. Plantekassen måler 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader med et 3 cm. så der er en flot afslutning øverst. Med plantekummen kan du lave dit eget unikke miljø i drivhuset, på terrassen eller altanen. Nem at flytte rundt med da plantekummen er monteret med 5 kraftige hjul. Det gør at den har let ved at rulle udendørs.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

1.799,00 kr.

Plantekumme galvaniseret 120 x 40 x 40-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilærindsats

Plantekummen er lavet i en varmgalvaniseret stål og har en godstykkelse på 2 mm. Den er designet og produceret i Danmark.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også