Til insekter

Skab et habitat for nyttige insekter i din have med vores produkter til insekter. Vores insekthoteller og -huse tilbyder beskyttelse og levesteder for bestøvere og andre gavnlige insekter. Støt biodiversiteten og gør din have levende med vores løsninger til insekter.

Populære produkter i "Til insekter

Filter
Andalusisk humlebi-bo i keramik

379,00 kr.
Insektbo flettet i saristof

269,00 kr.
Stor bikube af søgræs og sari

309,00 kr.

Få flere dyr og insekter i haven

Du kan gavne insektlivet i haven, ved at lade den gro lidt vildere - at lade græsset gro vildt i nogle hjørner og sørge for fri adgang til blomster. At beholde gamle træstammer eller pinde og stable dem et sted i haven, samt lade nedfalden frugt blive liggende i haven, så din have i en eller anden form bliver organiseret rodet. Flere jordtyper gavner også, da insekter som bier laver tunneler i sand -og ler jord. Har du et udendørs brændeskjul tænker du måske ikke over det, men det kan være et fantastisk sted for insekter at opholde sig i, som det står.

Køb produkter der gavner insektlivet i haven 

Vi vil gerne hjælpe insektlivet, da de hjælper imod skadedyr i haven og sørger for ens buske -og frugttræer overlever og giver et større udbytte af frugt og grønt. Med det store insekthotel får du med det samme skabt gode betingelser for en bred vifte insekter. Sammen med en lidt mere vildt begroet have med skjul og vandsteder til insekter, vil du kunne skabe gode nok betingelser til at se en væsentlig forskel i det lille naturliv i haven. Får du fx bier i dit insekthotel vil du ikke være i tvivl, for de bruger muld -og ler til at lukke hullerne indtil deres lille hule. Det danner rammerne for at insekterne kan søge i ly for vejret eller føle sig trygge nok til at formere sig i deres lille hjem.

 

Sådan placerer du dit insekthotel – skab de bedste betingelser for liv i dit insektbo

Du placerer et insekthotel, der hvor du ikke selv opholder dig. Ro roligere et område du kan placere det i, desto bedre. Her menes både i forhold til regn og blæst, men også i forhold til hvor du selv opholder dig i haven. Der skal gerne være sol og du kan overveje om ikke det skal hænges et par meter op i luften, for at insekter bedre kan få øje på det.