Sorte plantekasser

Vi har et stort udvalg af flotte plantekasser. Vi har valgt at give dig muligheden for at sætte dit præg på din næste plantekasse. Det kan du gøre ved selv at vælge farven på plantekassen. Alt efter dit ønske kan du vælge at få dine plantekasser på hjul. Dette gør at de er super lette at flytte rundt på, hvis man får gæster og ønsker at de står et andet sted, eller hvis du bare gerne vil have dekoreret lidt om.
Ønsker man et højbed i sort, kan vores plantekasse leveres uden bund, så det derved bliver et højbed. Man kan få et højbed i lige den farve man ønsker.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
  1. Plantekasse i aluminium - mørk antracit - flere varianter
    Fra 3.999,00 kr.
  2. Plantekasse i aluminium med fødder - mørk antracit - flere varianter
    Fra 5.999,00 kr.
pr. side

Elegante sorte plantekasser

Vores sorte plantekasser er i et enkelt og elegant dansk design. Plantekasserne kan fås på enten fødder eller hjul. Fødderne vil løfte plantekassen ca. 1 cm op og lave en flot skyggekant, som giver plantekassen en fin afslutning. Ønsker man at plantekassen er så tæt på jorden som muligt, er det en plantekasse med fødder man skal have.
Sorte plantekasser på hjul er lette at flytte rundt på selv med jord og planter i. Hjulene har en bremse/lås, så plantekassen ikke ruller afsted. Det er nogle kraftige hjul, som kan kører på langt det meste underlag.

Plantekasser i dansk kvalitet

Hos Zinkbakken er alle vores plantekasser i dansk design. Vi går meget op i at få produceret så meget som muligt lokalt. Det gør vi, da vi først og fremmest støtter op om lokalsamfundet, men også fordi at der ikke er noget der slår dansk kvalitet.