Sort plantekasse m/ espalier - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 101788
  • Sort plantekasse med espalier.
  • God til blomster, planter og krydderurter.
  • Plantekassen kommer på enten fødder eller hjul. Hjulene løfter plantekassen ca. 7 cm op og fødderne løfter den ca. 1 cm. 
  • Plantekassen måler 80 x 40 x 40 og med espalier er den ca. 180 cm høj. Selve espaliet er 175 cm højt, hvoraf 40 cm af espaliet står nede i kummen.

Leveringstid: 1-2 uger.

Læs mere om sort plantekasse med espalie

3.499,00 kr.

Sort plantekasse m/ espalier - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær
En plantekasse med espalier er en rigtig fin løsning, hvis man ønsker at skabe læ på terrassen eller altanen. Plantekassens espalier er en støtte til de planter man vælger at plante i sin plantekasse. Det betyder at planter og blomster med tiden vil bevæge sig op ad espalier. Efter noget tid vil man altså haven en skøn væg af blomster og planter der skaber dejlig læ. På den måde kan man skabe mindre rum på terrassen med læ, så man kan nyde haven i fred og ro.

Plantekassen er lavet i galvaniseret stål der er blevet sandblæst, hvorefter den har fået en sort pulverlak. Det er en kraftig sort pulverlak, som sagtens kan holde til at stå udenfor hele året. Plantekasserne er nemme at holde pæne og rene, da siderne let kan tørres over med en klud.

Det er muligt at vælge enten fødder eller hjul til plantekassen. Hjulene gør at plantekassen er let at flytte på når der er kommet jord og planter i. Hjulene er kraftige og kan køre på næsten alt slags underlag.

Fødderne hæver plantekassen ca. 1 cm, så der kommer en elegant afslutning i form af en skyggekant. At plantekassen er hævet, vil også være med til at holde myrerne ude af plantekassen.
Alternativer
Andre købte også