Plantekasse i aluminium med fødder - mørk antracit - flere varianter - 60 x 60 x 60 cm

Varenummer: 101951

Plantekumme i aluminium med farven mørk antracit, RAL kode 7021. Kummen har 9 cm høje fødder, hvilket gør den er hævet en smule fra jorden. Den smukke plantekasse har et stilrent design, der passer godt ind i den moderne have. Her vil den med sin sorte farve stå i skarp kontrast til havens farver. De mange forskellige muligheder indenfor valg af størrelse gør, at der findes en der passer til de fleste behov. Her kan den både bruges langs en mur eller ved et indgangsparti. Forkæl din have med den unikke plantekumme.

Kan fåes i alle farver med et tillæg på ca. 400 kr. oven i prisen. Ønskes dette bedes du skrive RAL koden på farven du ønsker til os i en mail eller ringe til os før du bestiller produktet. Så er vi sikre på at få det gjort ordentligt. 

Vær opmærksom på at der er en leveringstid på 1-4 uger, da produktet er speciellavet.

5.999,00 kr.

Plantekasse i aluminium med fødder - mørk antracit - flere varianter - 60 x 60 x 60 cm

Mørk antracit plantekasse med fødder. Materialet er af aluminium, der har en godstykkelse på 3 mm. Det er et utrolig holdbar materiale, samtidig er det virkelig let. Fordelen ved aluminium sammenlignet med jern, er at det ikke ruster. Så selv hvis der skulle komme en lille ridse i lakken, vil plantekassen forblive pæn, da den ikke vil begynde at ruste. Plantekummen sælges i mange forskellige størrelser, som alle har 9 cm høje ben.

Alternativer
Andre købte også