Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Zinkbakken.dk
CVR: 41274603
Ole Rømers Vej 16, 8670 Låsby

Tlf.: 88 44 18 10 
E-mail: 
info@zinkbakken.dk


Vilkår - Sådan handler du hos os For at foretage et køb på zinkbakken.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven.
2. Gå herefter til kassen ved at trykke: ”vis kurv”.
3. Tilpas evt. din bestilling og fortsæt ved at trykke ”bestil”.
4. Indtast dine personlige oplysninger.
5. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
6. Tjek, at alle oplysninger er korrekte. Læs og accepter vores forretningsbetingelser og godkend ordren.
7. Gennemfør betalingen med dit betalingskort. 

Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra zinkbakken.dk. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og zinkbakken. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra zinkbakkens side, er denne af vejledende art.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med dankort, e-dankort, Visa, Mastercard, JCB, Maetro og American Express. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Du kan ligeledes selv hente dine varer og derved spare fragten. Alle priser hos zinkbakken.dk - på web-adressen www.zinkbakken.dk - er inklusiv moms, med mindre andet er tydeligt angivet. Du vil umiddelbart efter din bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail - såfremt du ønsker ordrebekræftelsen tilsendt igen, kan den rekvireres ved at kontakte os på info@zinkbakken.dk - husk dog at oplyse ordrenr. 

Levering og fragt: Levering af varer fra zinkbakken anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker som hovedregel med en leveringstid på 2-10 hverdage. Alle varer sendes til en fast fragtpris på 40 kr. til en pakkeshop eller f.eks. til dit arbejde i Danmark. Vi kan også sende pakken direkte hjem til dig til en fragtpris på 59 kr. Vi benytter GLS som fragtselskab. Du kan vælge efter aftale selv at hente dine varer. Dette er naturligvis gratis.
Indgåelse af aftaler/kontrakter: Alle aftaler/kontrakter indgås på dansk. Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt hos zinkbakken overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Reklamation: Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Evt. transportskader opfordrer vi til at du meddeler hurtigst muligt. Vi opfordrer stærkt til at du undersøger varen ved modtagelse og giver os besked hvis der skulle være en fragtskade. Fejl eller mangler påberåbes ved at sende en mail til info@zinkbakken.dk Henvendelser vedrørende reklamation skal altid referere til et ordrenr. En vare, hvorpå der er en reklamation, skal afleveres efter aftale til følgende adresse: Zinkbakken.dk Ole Rømers Vej 16 8670 Låsby Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Fortrydelsesret: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@zinkbakken.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen. Du skal dog selv afholde udgiften for at varen kommer retur til os.

Fortrydelse af en del af købet: Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering: Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret: Følgende aftaler kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.


Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 

Ole Rømers Vej 16, 8670 Låsby 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Persondatapolitik: Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Zinkbakken.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.zinkbakken.dk er Zinkbakken.dk ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@zinkbakken.dk

Klageadgang: Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@zinkbakken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2, 8800 Viborg

www.naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her - https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odrHandelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.02.2024 

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)Til:

Zinkbakken.dk

CVR: 41274603

Ole Rømers Vej 16, 8670 Låsby 

Tlf.: 88 44 18 10 

E-mail: info@zinkbakken.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ______________________________________________________________________________  

Bestilt den

Modtaget den

Forbrugerens navn

Forbrugerens adresse

Forbrugerens underskrift og dato (kun hvis formularens indhold meddeles på papir