Sort plantekasse - 120 x 40 x 25 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 101756
Tidløst dansk design Kraftig & rustfri kvalitet Fås med fødder eller hjul Perfekt til indretning af uderum Dansk produktion Mere information om plantekassen

1.799,00 kr.

Sort plantekasse - 120 x 40 x 25 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

En sort plantekasse med målene 120 x 40 x 25 cm. En sort plantekasse passer perfekt ind på terrassen, altanen eller i haven. Det er en nem og enkel måde at få flere blomster og planter i indretningen af sit uderum. Man kan på den måde skabe en hyggelig oase med skønne velduftende blomster eller velsmagende krydderurter.
Med en sort plantekasse får man et overskueligt område der skal passe og vigtigst af alt, man slipper for at ligge på alle fire og fjerne ukrudt. En plantekasse kræver blot vand og vores plantekasser har et mindre hul i hvert hjørne af bunden, som sørger for at overskydende vand kan komme ud. Det gør at jorden ikke står i vand og rødderne rådner.
Ved at tilvælge flamingo får du en plantekasse der er isoleret. Isoleringen holder varmen ude om sommeren, som er godt, da der ingen direkte jordkontakt er i en plantekasse, som varmen kan slippe ud af. Dette kan især være en god ide i sorte plantekasser, da farven er med til at tiltrække solen. Det holder samtidig på varmen i plantekassen om vinteren.
Kapillærindsats kan være en god ide. Kapillærindsatsen griber lidt af det overskydende vand, som kommer til at ligge i bunden. Det gør at man ikke behøver at vande lige så hyppigt. Kapillærindsatsen består at æggebakker i plast med kapillærmåtte over.

Plantekassens mål
Længde: 120 cm
Bredde: 40 cm
Højde: 25 cm

Alternativer
Andre købte også