Plantekasser i jern/rust

Er du på udkig efter en plantekasser i en flot rustfarve. Vi har både plantekasser i jern og cortenstål, der med tiden vil få den pæne rødbrunlige farve. De kan fås med hjul, hvilket gør det muligt at flytte rundt på dem. Vælges der ikke hjul vil plantekassen have 2 cm høje fødder, hvilket ligesom hjulene er med til at hindre at myrerne kan bygge bo i din plantekasse. Ligeledes er det muligt at fore corten plantekasserne med flamingo. Det er med til at sikre at der er en jævn varmefordeling om sommeren, hvilket vil sige at dine planters rødder ikke ”brænder” af. Samtidig beskytter det de sarte planter om vinteren mod frosten. Desuden er der i alle vores plantekasser boret huller i bunden, så overskyende vand kan løbe fra.

Du får plantekasser der er yderst holdbare, og er i den bedste kvalitet. Kasserne holder mange år frem, og er med til at din have, baggård eller altan får et flot udtryk.

Plantekasserne i jern fås kun i 25 cm højde. Ønsker man at de er højere skal man vælge en plantekasse i cortenstål. De får begge den flotte rust farve og man vil ikke kunne se forskel på materialet når først det er rustet.

Har du ikke en bunke jord liggende, kan du nemt bestille jord hos os. Se mere her!

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
  1. Plantekasse i cortenstål med 9 cm fødder - flere varianter
    Fra 3.499,00 kr.
pr. side

Jern/rust farve

Et rustikt rust look kan gøre meget ved et uderum. Den flotte rødbrunlige farve står godt til de fleste planters farver. Den rødbrunlige farve op imod en kraftig grøn farve kan få selv den mest kedelige grå baggård til at se indbydende ud.

Plantekasserne kan placeres langs en husmur eller et stakit, men egner sig også særdeles godt til at stå i det fri, hvor den kan beskues fra alle sider. Den kan med fordel være med til at dele et område op, så der evt. bliver skabt en hyggelig lille krog. Ved at bruge flere plantekummer, og evt. i forskellige størrelser kan du skabe en spændende ”mur” i et åbent område. Ved at lave klynger af plantekasserne får man et større bed, der dog stadig er opdelt. Det kan give et dynamisk udtryk, hvor du kan få skabt virkelig spændende løsninger.

Plantekasser med espalier

En rigtig god løsning, hvis man ønsker at få noget højde på sine plantekasser, er at købe en plantekasse med espalier. Dette gør at planterne har noget at vokse op ad. Man får derved en flot mur af blomster. Den kan herefter bruges til afskærmning af vinden, men også til at dele terrassen eller altanen op. Man kan let skabe en lille oase eller et sted man kan søge tilflugt fra hverdagens travlhed.

Alle vores plantekasser bliver leveret samlet. Det gør at det er nemmere for jer, så i ikke behøver at døje med at samle dem. Derudover kan man tage dem i brug lige når de ankommer på ens adresse.