Plantekasse corten 40 x 40 x 40 cm m/espalier-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 101508
Elegant lille plantekasse med espalier, som med sin størrelse, er nem at placere. Skal den stå et sted permanent, kan du vælge at købe med fødder. Alternativt kan du med et tilkøb af 4 hjul, nemt flytte rundt på plantekummen. En plantekasse med espalier giver en fantastisk rumdeling og tilplanter du kummen med slyngplanter, som er gode til at brede sig, måske klematis eller klatreroser, vil du få et godt læsted. Måske ved siden af en hoveddør, så du undgår suset fra vindsiden eller på en mindre terrasse. Med 2 plantekummer med espalier sat i vinkel får du et skønt lille pusterum. Der er mulighed for at tilkøbe plantekummen med isoleringsmateriale således, at rødderne på de varme sommerdage, ikke udtørre for hurtigt. Ligeledes kan du tilkøbe en kapilærbund, som opsamler vandet og giver rødderne en god madpakke uden at drukne. Plantekummen kan aldrig blive overvandet, da der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

1.498,00 kr.

Plantekasse corten 40 x 40 x 40 cm m/espalier-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Kumme:

Højde: 40 cm
Bredde: 40 cm
Dybde: 40 cm
Tykkelse: 2 mm
Vægt: 15,2 kg
Materiale: Cortenstål
Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Espaliet er 175 cm højt og de 40 cm står nede i kummen. Så hvis kummen er på fødder er den samlede højde af plantekumme inkl. espalier på 177 cm og hvis den er på hjul så er den 182 cm i højden. Du kan hæve espalier ca. 20 cm ved at ligge et bræt i hver ende af kummen, der hvor espaliet er sat ned. Dette kan lade sig gøre, da man har 40 cm espalier nede i kummen, hvor 20 cm kan være nok til at holde espaliet på plads. Man kan ligeledes save lidt af benene på espaliet, hvis man i stedet vil have espalier ned i højden. Her kan du komme ned i 155 cm.

Alternativer
Andre købte også