Plantekasser i Cortenstål

Her er vores plantekasser i cortenstål. Cortenstål har den fordel, at det har en væsentlig længere levetid end alm jern. Det vil sige at du får et produkt, der er dekorativ med lang levetid. Den flotte rustfarve spiller godt sammen med havens andre farver og giver en god glød. Alle vores firkantede corten plantekasser kan fores med 2 cm højisolerende flamingo. Det har 3 funktioner, mest af alt så beskytter det planternes rødder mod varme, og det modsatte om vinteren hvor det beskytter sarte planter. Ligeledes beskytter det cortenstålet mod jordens surhed og dermed forlænger vi levetiden igen for plantekasserne.
Vi leverer til både private, erhverv og det offentlige, hvor vi altid leverer produkter i høj kvalitet. Du kan derfor med stor fordel købe en plantekasse eller plantekumme i cortenstål.
Jord skal der til, og har du ikke selv mulighed for at hente det, kan vi også tilbyde en lang række af jordtyper. Her finder du jord til plantekasser.

Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden
 1. Plantekassesæt med bænk i cortenstål - 80 x 40 x 40 cm
  Fra 3.649,00 kr.
 2. Plantekassesæt med bænk i cortenstål - 120 x 40 x 40 cm
  Fra 4.499,00 kr.
 3. Plantekassesæt med bænk - 120 x 40 & 80 x 40 i cortenstål
  Fra 4.075,00 kr.
 4. Plantekasse i cortenstål med 9 cm fødder - flere varianter
  Fra 3.499,00 kr.
pr. side

Plantekasse med hjul eller fødder?

Få et mobilt uderum. Vores plantekasser fås med hjul, hvilket gør at du let kan flytte på dem alt efter dit behov. Vælger du en kasse uden hjul, vil der dog stadig være fødder på, hvilket er med til at løfte kummen fra jorden og dermed skabe en flot skyggekant. Desuden forhindrer det myrer i at bosætte sig i dit bed.

Valg af materiale

Cortenstål er en stål der ruster hurtigere i overfladen. Rusten har en langsommere gennemtæring af cortenstålet, og det har derfor en længere holdbarhed end andet stål. Det vil få sin flotte røde rust farve i løbet af 2 uger, hvis plantekassen står ude og det regner lidt.
Plantekasserne kan bruges til mange funktioner, f.eks. til urtehave, blomsterbed eller til en lille busk. Så hvad end de skal bruges i haven, terrassen, altanen eller ved et indgangsparti, kan de flotte kasser i den varme rustfarve gøre en stor forskel for dit uderum.
De mange størrelser gør du kan finde en plantekasse, der passer lige netop til dit behov. Skal du bruge en lille kasse til hver side ved din indgang, eller en aflang kasse til at dele et fliseområde op? Så har vi med stor sandsynlighed løsningen til dig. 
Vi leverer altid vores plantekasser samlet og klar til brug med mindre andet er aftalt. Så du sparer både som privat eller erhvervskunde meget tid og løn på ikke at skulle samle produktet. Jord i plantesække og bigbags kan også leveres sammen med produktet, så du blot skal plante dem til.
Er du anlægsgartner eller en boligforening, der har et større projekt, så giver vi gerne et samlet tilbud.

Dansk produceret plantekasser

Vi er stolte af vores danske produktion. Vi producerer selv de fleste af vores produkter og ellers får vi det lavet lokalt. Vi går meget op i at det enten er os selv eller nogle lokale, som producerer vores produkter. Dette skyldes at vi ved at det er lavet, som vi vil have det samt at arbejdsforholdene er i orden.