Drivhushylder

Vi har lavet vores egen dansk produceret serie af drivhushylder i aluminium. Vi har Danmarks største udvalg med 16 varianter, hvoraf de 8 af modellerne er i sortlakeret. Det unikke er at du kan vande direkte i drivhushylden og derved vande alle planter på en gang. Planter vil gerne undervandes, da de så selv suger det de har behov for. De er også oplagt som vandingsbakke til vindueskarmen eller altanen. Vi giver 5 års garanti på drivhushylderne samt prisgaranti.
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
  1. Drivhushylder Sort pulverlakerede - flere varianter - højde 3 cm
    Fra 279,00 kr.
pr. side

Inspiration til dit drivhus

Her kan du se en video om hvordan du også kan bruge dine drivhushylder til vandning med tyngdekraften. Alle hylder er svejset op i hjørnerne så de er vandtætte. De findes fra 90 x 15 x 3 cm op til 180 x 20 x 3 cm. De passer til alle gængse drivhuse - så her får du et dansk produceret produkt til en god pris. Fordelen ved at bruge vandtætte hylder i dit drivhus er, at du nemt kan vande mange planter, og at dine planter selv suger det vand, de har behov for.

Gør dit drivhus til din nye oase

Et drivhus er meget mere end blot et sted planterne står. Ved nogle små justeringer kan et drivhus blive dit nye yndlingssted. Hvis det er et lidt større et du har, kan du med fordel have et lille cafébord og et par stole, så du også kan sidde og slappe af derude. Benyt højden og sæt hylder op, så der er plads til endnu flere planter. Med vores hylder kan du undervande alle dine planter på samme tid. Det vil sige at det ikke behøver at blive en større arbejdsbyrde at få flere planter. De dejlige friske grønne farver, den dejlige varme og lyset der kommer gennem ruderne, får drivhuset frem fra dens bedste side. Drivhushylderne kan både købes i aluminium eller i sortlakeret alumunium. De mange forskellige varianter gør, at du helt sikkert kan finde en hylde der passer til dit drivhus, uanset størrelse. Ved hjælp af hyldeknægte monteres hylderne let.Hvis du ønsker at gøre det let at undervande dine planter, som i videoen ovenfor, kan du også købe vattex der blot skal ligges i hylden. Det gør at vandet i bakken bliver fordelt jævnt og at dine planter kan suge det vand de har behov for. Klik her for at se vattex og fiberdug til undervanding i drivhushylderne.

Hyldeknægte

Alle vores hyldeknægte er produceret her i huset. De er lavet i aluminium og er alle meget slidstærke. De kan hver bære mindst 25 kg. Hyldeknægtenes unikke form gør at vores drivhushylder kan sættes på hyldeknægten uden skruer. Den skal nok sørge for at holde drivhushylden på plads ved hjælp af kanterne. Denne lille kant gør også at man ikke nødvendigvis behøver at bruge vores bakker eller drivhushylder, som bakke. Man kan vende dem om og bruge dem som en helt almindelig flad hylde.Hyldeknægtene er lavet så de passer til bredden på drivhushylderne. Dvs. den som er 15 cm bred, passer til alle drivhushylder, der er 15 cm bredde. Vi anbefaler at man bruger 2 hyldeknægte til drivhushylderne, som er 90 og 120 cm. Hvis man har en drivhushylde, som er 150 cm. anbefaler vi at man bruger 3-4. Dette gør at bakken er mere stabil og at vandet ikke løber væk fra den ene side, hvis den hælder lidt et sted.

Selvvanding til drivhushylder