Vattex 1 kvm

Varenummer: 102058

Vattex bruges af både professionelle og den almindelige havemand. Vattex fordeler og holder på vandet i plantebakkerne og giver dermed dine planter optimale forhold ved undervanding. Da der ikke skal ret stor hældning til i en bakke, før vandet kan samle sig i kanterne eller i et hjørne, er vattex en virkelig smart og nem løsning. Den suger vandet op og fordeler det jævnt, så planteres rødder uden de store problemer kan suge den mængde væske op som de har behov for. Og da nogle planter har brug for meget, mens andre kun snuser til det, kan du samle dem alle her med en simpelt undervanding og ikke skulle bekymre dig om at du nu kommer til at drukne den ene eller udtørre den anden.
Hvor meget vand du skal bruge, kommer helt an på forholdene. Har vi en meget varm sommer, kan du nemt fylde bakken helt, da der er meget fordampning pga solen. Er det en mere almindelig dansk sommer, skal du være lidt mere varsom, så rødderne ikke står i en pøl af vand og ender med at rådne. Prøv dig roligt frem med en god sjat vand af gangen.

Produktet er også set i større forretninger, der har det i deres planteudstillinger.

Vattex skåner også dine bakker. Det er lavet af trevlet bomuld og er dermed et genbrugsprodukt, så du er med til at skåne miljøet. Vi anbefaler at du skifter det ud en gang om året pga. risikoen for jordbakterier.

Vi sælger det i hele kvadratmeter, dvs køber du 2 enheder, får du 2 x 1 meter = 2 kvm.  

Antal Pris pr. enhed
1 - 4 stk.
29,00 kr.
5 og flere
25,00 kr.
(13.79% besparet)

Stock Image På lager

Vattex 1 kvm

Vægt pr. løbende meter er 300 gram.

Alternativer
Andre købte også