Kapilærmåtte - fibertex - 1,2 kvm

Varenummer: 100201

Kapilærmåtten er lavet af fibertex og er en nem og billlig løsning til undervanding. Selvom din bakke eller hylder skråner lidt, vil stoffet suge vandet og samle det, så planterne kan drikke den mængde de har behov for. Nogle planter har et stort behov, mens andre kun nipper til vand. Her kan du samle alle typer og stadig sikre en ensartet vækst, da de hverken bliver druknet eller tørrer ud.

Fibertex har mange egenskaber, bl.a. mindsker du risikoen for svamp og rådne rødder, da de ikke står i decideret vand, men på en fugtig stofmåtte. Du kan også sagtens genbruge det i flere år. Det er holdbart, så du kan nemt gøre det rent med vand og en stiv børste, så fjerner du også eventuelle jordbakterier.
Derudover undgår du også ridser i bunden af din bakken, da fibertexen fungerer som stødpude mod bunden af potterne.

Hvis du skal på ferie og ikke er så heldig at have en nabo der kan vande din planter, er kapilærmåtten også brugbar her. Brug gerne en af vores zinkbakker, hvor bunden skal dækkes af fibertex. Lav en bred strimmel, der går fra bakken og ned i en balje eller spand med vand. Så har du et simpelt og hjemmelavet vandingssystem. Strimlen suger vandet op og fordeler det rundt i måtten i bakken.

Måtten sælges i løbende meter. Så hvis du køber en enhed, får du 100 x 120 cm

Antal Pris pr. enhed
1 stk.
59,00 kr.
2 - 4 stk.
49,00 kr.
(16.95% besparet)
5 og flere
44,00 kr.
(25.42% besparet)

Stock Image På lager

Kapilærmåtte - fibertex - 1,2 kvm

Længde 100 cm

Bredde 120 cm.

Tykkelse 1 mm.

Vægt 150 gram pr. kvm.

Kan indeholde 0,8 liter vand pr. kvm.

Kan hæve vand op i højden med 12 cm.

Kan vaskes med stiv børste eller højtryksrenser.

Alternativer
Andre købte også