Rundt højbed Ø70, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Varenummer: 100736
Rundt højbed i slidstærkt cortenstål Dimensioner: 20 cm x Ø 70 cm Autoværn til robotplæneklipperen Multifunktionel: Som blomsterbed eller kantafgrænsning Inkluderer 2 bolte for samling Lang levetid med rust-look

Læs mere om det runde højbed her

499,00 kr.

Stock Image På lager

Rundt højbed Ø70, 20 cm høj | 2 mm cortenstål | Åben

Leder du efter den perfekte måde at fremhæve din have eller terrasse? Vores runde højbed i cortenstål er den fuldendte løsning, der kombinerer form med funktionalitet. Med dimensionerne 20 cm i højde og 70 cm i diameter tilbyder det en elegant, men yderst praktisk måde at forbedre din udendørs oase på.

Visualiser en blomstrende oase, der kontrasterer smukt med cortenstålets rustrøde farve, eller et lille hjørne med duftende krydderurter. Takket være højbedets design til direkte jordkontakt er det velegnet til en bred vifte af planter. Men det er mere end et simpelt højbed. Det kan også agere som en stilfuld afgrænsning til dine bede eller endda som et beskyttelsesområde for din robotplæneklipper.

Materialet, cortenstål, er kendt for sin holdbarhed og sin evne til at antage en tiltalende rustrød patina. Og hvis du er utålmodig, kan du fremskynde rustningsprocessen ved hjælp af lidt lagereddike. Uanset din haveerfaring er vores runde højbed i cortenstål det ideelle valg for dem, der ønsker et "rundt højbed" med både skønhed og brugbarhed.

Højde: 20 cm.
Tykkelse: 2 mm.
Diameter: 70 cm.
Vægt: 5 kg.
Materiale: Cortenstål

Alternativer
Andre købte også