Plantekassesæt

Bliv inspireret til hvordan du kan lave spændende løsninger med dine plantekummer. Vi har her samlet nogle sæt, hvor du udover at kunne spare nogle penge ved at købe det som en samlet pakke, også kan se nye muligheder i din have, terrasse eller altan. Med hyggekrogen har vi skabt en lille pakke, der passer perfekt til dig der vil skabe et lille afsides hjørne.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
 1. Cortenkummer bænk
  Plantekassesæt med bænk i cortenstål - 80 x 40 x 40 cm
  Fra 3.649,00 kr.
 2. Corten kummer med bænk
  Plantekassesæt med bænk i cortenstål - 120 x 40 x 40 cm
  Fra 4.499,00 kr.
 3. Galva kummer og bænk
  Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm
  Fra 3.649,00 kr.
 4. Galvaniseret kummer og bænk
  Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 120 x 40 x 40 cm
  Fra 4.499,00 kr.
 5. Plantekasser i galvaniseret stål med bænk i douglas træ
  Plantekassesæt - 120 x 40 & 80 x 40 i galvaniseret stål
  Fra 4.075,00 kr.
pr. side

Hyggekrog i haven

En have kan have mange funktioner og kan til tider være tidskrævende at vedligeholde. Et hjørne, en krog eller en perfekt solskinsplet i haven kan på kort tid forvandles til en hyggekrog. En hyggekrog i haven kan både være et sted man fordyber sig med en bog eller et sted man inviterer familien med. Med vores hyggekrog får man espalier i en af plantekasserne. Med en plantekasse med espalier får man mulighed for at skabe læ på terrassen. På en flot og elegant måde kan man skærme en terrasse af og få en hyggekrog i haven.
Vedligehold af en hyggekrog er ikke omfattende. Da det er plantekasser man planter i er det mere overskueligt og planterne bliver automatisk begrænset. En plantekasse med espalier får planterne til at kravle op og skabe læ på terrassen.

Inspiration til det tomme hjørne i haven

Her ser du vores foreslag til en hyggekrog i haven. Vi har samlet sættet for dig i en pakke, så du kan spare penge og samtidig sikre dig at intet mangler. Klik på produkterne for at læse meget mere om dem. Plantekassesættene indeholder alt du skal bruge for at kunne skabe den perfekte hyggekrog. Dette eneste du skal er at finde den perfekte plads.