Sorte Højbede

Sorte højbede i varmgalvaniseret stål er stilrene og perfekte til at indrette sin terrasse med. Med et sort højbed kan du udsmykke eller indramme dine udearealer, præcis som du ønsker på en stilren måde. Vores sorte højbede er produceret i varmgalvaniseret stål der bliver sandblæst, hvorefter de bliver lakeret med en sort pulverlak. Højbedet ville ikke ruste og man får derfor et enkelt og tidløst udtryk, som er utrolig godt til indretning af udearealer.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Et sort højbed der passer til din have

Et sort højbed er et rustfrit og vedligeholdelsesfrit højbed. Under den sorte pulverlak er der varmgalvaniseret stål der ikke ruster. Pulverlakken slutter tæt rundt om stålet, så der ikke kan komme vand ind til materialet.  Et sort højbed kan sagtens tåle at stå ude hele året rundt. Man kan derfor nyde synet af det skønne sorte højbed året rundt.
Højbedets sorte farve giver en utrolig flot kontrast til de grønne og farverige planter og blomster i haven. Det kan både bruges i en moderne stil, men kan også fint inkorporeres i en ældre stil.

Det er muligt at tilvælge en foring af flamingo til højbedene. Denne foring holder noget af varmen ude om sommeren, hvilket forlænger dyrkningsperioden. Dette kan være en god ide med et sort højbed, da farven vil trække solens varme. Modsat holder det på varmen om vinteren.

Med et af vores sorte højbede kan du vælge imellem mange længder og bredder, så det passer perfekt i din have. Højden på højbedene er 40 cm, men de kan stables, hvis man ønsker et der er 80 cm højt. Vi har tre forskellige bredder – 40, 80 og 120 cm. Hertil kan der vælges mellem 6-8 forskellige længder. Det er muligt at viderebygge på vores standardmål. Vores standardsider er 114 cm. og det er muligt at bygge videre med disse. Kontakt os, hvis du ønsker at bygge videre på vores standard længder, så finder vi den perfekte løsning til dig.

Vores sorte højbede har ikke bund og er derfor mest velegnet at placere direkte på jord eller græs. Hvis man ønsker at det skal stå på en terrasse eller altan anbefaler vi at man vælger med bund. Dem finder du blandt vores sorte plantekasser. Her er det muligt at finde sorte plantekasser på hjul, hvis man ønsker at kunne flytte rundt på dem efter at der er kommet jord i. Dette gør det også muligt at ændre indretningen på terrassen, hvis man en dag ønsker noget andet. Så ønsker man et sort højbed på hjul er vores plantekasser løsningen for dig.
Plantekasserne findes også på fødder, som løfter plantekassen ca. 1 cm. op. Den 1 cm. skaber en flot skyggekant på underlaget og det kan være med til at undgå alt for mange myrer i plantekassen.