Højbed Bredde 120 H40 - flere længder - Sort-40 cm-Uden flamingo

Varenummer: 101430

Vores højbede med højden 40 cm og bredden 40 cm er lavet i cortenstål og i en god og kraftig godstykkelse. De er pulverlakeret med en kraftig sort pulverlak..

Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år. Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet.

Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Brug dem blandt andet som rumdeling i haven.

Den sorte lak giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle. Målene på dette højbed er 120 x 40 cm og op til 120 x 690 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål, så det er siderne der kan bygges vider på de kommer i stykker af 114 cm.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ. Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter. Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør.

1.899,00 kr.

Højbed Bredde 120 H40 - flere længder - Sort-40 cm-Uden flamingo
Alternativer
Andre købte også